Jazz per a tots els gustos al Jardí del Palau Robert

En el marc del 53è Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, i sota la denominació DO Jazz Cat

Aquest diumenge, a les 12h del migdia, primer concert

Entrada gratuïta fins a completar aforament


Per segona vegada, el Palau Robert acull un cicle de concerts en el marc de l’emblemàtic Voll Damm Barcelona Jazz Festival, sota la denominació DO Jazz Cat. Al llarg dels quatre propers diumenges –dies 9, 16, 23 i 30 de gener, a les 12h del migdia-, el Jardí serà l’escenari des d’on diferents grups i solistes del jazz fet a casa nostra podran donar fe, en directe, de tot el seu talent i creativitat. Els concerts es faran respectant les normes de distància, ús de mascareta i altres indicacions que en tot moment disposin les autoritats sanitàries.

Començarà amb HalliGalli, quartet de corda que explora nous camins del swing i els ritmes de la tradició afroamericana. La veu i el llinatge musical de cada membre del grup es combinen i donen lloc a una barreja d’arranjaments vocals i instrumentals molt coloristes. Tot el grup domina diversos instruments, i les interpretacions donen a l’oient la sensació de ser davant una orquestra. HalliGalli són Christoph Mallinger, violí de cinc cordes, mandolina, percussió i veu; Èlia Bastida, violí, veu i percussió; Marta Roma, violoncel, veu i tap dance i Pablo López, guitarra, teclats i veu.

Les properes setmanes passaran pel Jardí del Palau Robert Alba Armengou Quartet, (16 de gener), Gemma Abrié - Josep Traver (23 de gener), i Bratia (30 de gener).

DO Jazz Cat és una iniciativa de Palau Robert amb la col·laboració de The Project en el marc del Voll Damm Barcelona Jazz Festival, i té una clara vocació de continuïtat.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 05 January 2022 - 10:52:58 in Varios by Director