La llegenda del punk-rock Iggy Pop, gran nova confirmació del 10è Festival Jardins Pedralbes

•Iggy Pop és la darrera incorporació de la desena edició del Festival Jardins Pedralbes amb un concert que se celebrarà el dilluns 11 de juliol
•Les entrades surten a la venda el proper dilluns 16 de maig a les 12.00 h a www.festivalpedralbes.comNova estrella internacional per al cartell de l'edició número 10 del Festival Jardins Pedralbes: la llegenda del punk-rock Iggy Pop actuarà el dilluns 11 de juliol. Les entrades sortiran a la venda el proper dilluns 16 de maig a les 12.00 h a www.festivalpedralbes.com.

Aquesta nova confirmació s'uneix a un elenc d' artistes nacionals i internacionals de primer nivell. Des del 7 de juny i fins al 24 de juliol, el Festival Jardins Pedralbes acollirà grans figures com Jethro Tull, Patti Smith, Raphael, Nile Rodgers, Tom Jones, Alan Parsons, Paul Anka, Juanes, Yann Tiersen, Diana Krall o Crystal Fighters.

Iggy Pop, artista llegendari

Hi ha una raó per la qual molts consideren Iggy Pop el padrí del punk: totes les bandes de punk del passat i del present han pres prestades, conscientment o inconscientment, alguna cosa d'ell i de la seva banda de finals dels 60 i principis dels 70, The Stooges.

Àmpliament reconegut com a un dels artistes d'escenari més dinàmics de tots els temps, Iggy Pop va prefigurar tant el punk dels 70 com el grunge dels 90 i ha construït una carrera llegendària plena d'èxits i elogis per part de la crítica. Hi ha qui diu que Iggy Pop hauria d'estar a la llista de "visites obligades": els seus fanàtics de totes les generacions són els primers a testificar-ho.

Les presentacions i col·laboracions que ha realitzat, i segueix fent, l'han consolidat com un veritable innovador musical. Els seus dos primers àlbums en solitari van ser coescrits i produïts per David Bowie, una de les seves col·laboracions musicals més èpiques.

Iggy va protagonitzar un esperat retorn en solitari a l'any 2016 amb el seu àlbum Post Pop Depression, que va ser el resultat d'una col·laboració molt aclamada amb el co-creador Josh Homme. Uns anys després, al 2019, Iggy Pop va publicar un àlbum contemplatiu i reflexiu, Free, el seu dissetè treball d'estudi.

Actuació esperada

El llegendari cantant de rock torna als escenaris aquest estiu amb una gira que el portarà per gran part d'Europa i que farà parada l'11 de juliol al Festival Jardins Pedralbes. Les entrades estaran a la venda el proper dilluns 16 de maig a les 12.00 h a la pàgina web oficial del festival: www.festivalpedralbes.com
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 13 May 2022 - 15:23:30 in Varios by Director