Bob Dylan es suma al GuitarBCN23 amb dos concerts al Gran Teatre del Liceu

BOB DYLAN 23 i 24 de juny
Gran Teatre del Liceu

Entrades a la venda el dimecres 15 de març a les 10h a guitarbcn.com


Bob Dylan actuarà a Espanya el juny del 2023 presentant Rough and Rowdy Ways Tour

La gira mundial va començar el passat 2 de novembre del 2021 a Milwaukee (Wisconsin) i s'allargarà fins al 2024.

Però abans al juny, Bob Dylan, tornarà a Espanya amb un repertori centrat en el trentè novè àlbum d'estudi “Rough and Rowdy Ways”

Aquest concert és un “PHONE FREE SHOW”, això significa que els telèfons no estan permesos a la sala durant el concert.

Com funciona?
Quan arribis al recinte, Yondr (l'empresa de fundes per a telèfons contractada per a aquest concert) posarà a la teva disposició el seu personal especialitzat per ajudar-te a guardar el teu telèfon en una funda tancada i segura, que portaràs amb tu durant tota la vetllada.

Què he de fer si tinc una emergència i necessito accedir al meu telèfon?
Podeu desbloquejar la butxaca del telèfon en qualsevol moment adreçant-vos a una zona específica i senyalitzada, destinada a l'ús del telèfon. No dubtis a demanar ajut a un membre del personal de Yondr.

Què passa si vull publicar fotos o vídeos del concert a les meves xarxes socials? Et podem ajudar. El nostre fotògraf de la gira publicarà fotos i vídeos cada nit a jackwhiteiii.com i Instagram @officialjackwhite. Podeu descarregar el contingut directament des del lloc o compartir el contingut directament des de l'Instagram de Jack.

Per què fem això i és obligatori?
Després d'haver creat aquesta experiència sense telèfon a gires recents, creiem que crea millors moments per a tots els assistents. Els nostres ulls s'obren una mica més i els nostres sentits s'aguditzen lleugerament quan perdem la crossa tecnològica a què ens hem acostumat. I sí, és un tracte innegociable (encara que es fan exempcions mèdiques per als que depenen del telèfon per al tractament).

Compra la teva entrada segura només a guitarbcn.com

No compris la teva entrada a Viagogo ni a cap web de revenda
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 10 March 2023 - 18:28:05 in Varios by Director