Familia i Vida presenta el seu programa electoral a Terrassa sota el títol"Volem que Terrassa sigui la ciutat de la vida”

Desitgem que sigui una campanya on s’escolti la veu dels qui fins ara no en tenen, com ja diu en el nostra programa, “Volem que Terrassa sigui la ciutat de la vida” i donar veu als qui no la tenen.

El nostre objectiu és convèncer el màxim de ciutadans possible de que la nostra opció és l’única que defensa, per davant de tot, la dignitat de les persones, de totes les persones.

I a partir d'aquesta base es prendran totes les decisions per a la nostra ciutat. D’aquesta manera és com s’aconseguirà el millor per a tots els terrassencs i terrassenques.

És necessari que creixi la cultura de la vida i per això aspirem a créixer en número de persones que recolzin amb el vot la veu de Família i Vida.

Volem aconseguir entrar al consistori per a poder influir en les decisions que afecten a la ciutat i que aquestes vagin adreçades a defensar i millorar la dignitat dels ciutadans i així donar veu a aquells que ara no la tenen.

Creiem que els partits que defensin decididament la dignitat de les persones, com és el nostre cas, milloraran el seu suport. Cal que la cultura de la vida, i de la vida digna, creixi i qui no vagi en aquesta direcció caurà en un error.

Nosaltres no lluitem contra ningú. La nostra proposta és en positiu i tots aquells que defensin la vida i la dignitat de totes les persones ens trobaran al seu costat. Treballarem per a que tots els partits se sumin a la nostra proposta, Terrassa ha de ser la ciutat de la vida.

A Familia i Vida veiem que les persones estan cada vegada més cansades d’aquells que, tan si son govern com si son oposició, se centren en un munt de coses que res tenen a veure amb la millora de la dignitat de totes les persones i la defensa de la vida. La política s’ha deshumanitzat i cada vegada va més per aquest camí. Les persones estan molt cansades de les propostes i actuacions dels partits polítics amb responsabilitats de govern i, moltes no saben qui votar per que ningú els satisfà. La seva opció és Família i Vida, amb una nova manera de fer política, centrada en la persona i la seva dignitat.

S’han de abandonar aquells partins que segueixi apuntant cap a coses intranscendents per a la millora de totes les persones i la defensa de la vida digna i/o que fins i tot, facin polítiques que es dirigeixin cap a la deshumanització de les dones i homes de la nostra ciutat.

Família i Vida aposta pel pacte amb qui defensi els valors de la vida i la dignitat de tots els terrassencs.

A Família i Vida pensem que si tots els partits centressin les seves polítiques en els valors humans, seria la millor manera que treballariem per a tots els ciutadans.

Nosaltres estarem disposats a pactar amb aquells que estiguin per la defensa dels drets de les persones i la dignitat de la vida de totes i tots els terrassencs. Mai estarem a favor de decisions que vagin en contra d’aquests postulats fonamentals.

Nosaltres treballem en poder estar als llocs on puguem influir en que les polítiques se centrin en la defensa de la vida i la dignitat de les persones.

Cal que Terrassa sigui la ciutat de la vida, on hi hagi un gir de 180º en la manera de fer política per a centrar-la en la defensa i millora dels ciutadans i ciutadanes.

Volem ser un referent i model a seguir quant a la defensa dels valors fonamentals de les persones i lligar qualsevol política, qualsevol decisió de qualsevol àmbit a aquest principi tan bonic.


Jordi Castelló Escudé
Candidat a l’alcaldia per Família i Vida a Terrassa


Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Sunday 14 May 2023 - 19:07:57 in Varios by Director