Il Divo s'incorpora al cartell del Banco Mediolanum Festival Mil·lenni

IL DIVO EN CONCERT A BARCELONA EL 12 D' OCTUBRE DE 2023 AL AUDITORI DEL FÒRUM

Sortida a la venda divendres 19/05

Després de la tràgica mort de Carlos Marin d'Il Divo el 2021, els membres restants del grup multinacional (el nord-americà David Miller, el francès Sebastien Izambard i el suís Urs Buhler) avancen en l'esperit creatiu d'Il Divo en emprendre el camí amb un repertori de cançons en viu poques vegades interpretades del seu vast catàleg de les darreres dècades. Cantant en anglès, espanyol i italià, Il Divo continua de gira amb el seu convidat especial, el baríton mexicà-nord-americà Steven LaBrie.

The New Day Tour recolza el seu desè àlbum d'estudi de 2021, For Once In My Life: A Celebration Of Motown (Decca Gold), ja disponible, així com el Fons de Beques Carlos Marin en relació amb el campus de Berklee School of Music a València.

Il Divo és el grup crossover clàssic de més èxit comercial en la història de la música internacional des que s'unissin per primera vegada el 2003. Amb més de 30 milions d'àlbums venuts, 160 àlbums d'or i platí a 33 països, Il Divo va ser el primer artista de Classical Crossover a tenir un àlbum debut al número 1 a la llista Top 200 de Billboard.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 15 May 2023 - 11:47:49 in Varios by Director