Tot per Terrassa presenta un programa electoral amb propostes per a seguir transformant la ciutat

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, junt amb la candidata número 2 de Tot per Terrassa, Maise Balcells, han presentat avui els principals eixos amb els que s’estructura el programa electoral.

Aquest matí de dimarts, el candidat de la formació municipalista, Jordi Ballart, ha presentat oficialment el programa electoral per al mandat 2023-27. En paraules del candidat, es tracta d’un document programàtic “que s’ha anat treballant al llarg dels darrers mesos i s’ha creat amb les aportacions de moltes persones que hi ha participat, tal i com ja vam fer al 2019”.

L’alcalde de Terrassa, ha volgut destacar en l’inici de la seva intervenció, que aquestes eleccions són importants per a la ciutat de Terrassa i que “el 28 de maig, els terrassencs i terrassenques decidiran si volen tornar enrere, continuar amb un projecte exclusivament terrassenc i sense ingerències o apostar per noves incorporacions al consistori”.

A la intervenció de l’alcalde, l’ha seguit la número 2 de la formació, l’advocada Maise Balcells, qui ha estat l’encarregada d’explicar als mitjans de comunicació l’estructura del document que en breus hores estarà a disposició de tothom qui hi vulgui accedir a través de la pàgina web. Balcells ha explicat que el programa electoral de Tot per Terrassa s’estructura en
8 eixos sobre els que vertebren més de 1300 propostes.
Eix 1_ Dinamitzar i enfortir l’economia.
Eix 2_ Compromisos amb els drets de les persones i animals.
Eix 3_ Terrassa, ciutat educativa.
Eix 4_ Espai públic més amigable.
Eix 5_ La Terrassa que es mostra al món.
Eix 6_ Un Ajuntament més àgil i eficient.
Eix 7_ Polítiques per a afavorir el teixit comercial.
Eix 8_ Terrassa, una ciutat verda i sostenible.

La candidata de Tot per Terrassa ha aprofitat al llarg de la seva intervenció per a destacar algunes de les propostes i decisions que prendrà el govern de Ballart en els primers dies del proper mandat si arriba a l’alcaldia. Entre elles, com ja va destacar i informar públicament a la ciutadania, es troba la creació d’una nova regidoria d’indústria, un pla de xoc de manteniment i accessibilitat a l’espai públic en els primers 100 dies i la creació d’una nova regidoria de cicles de l’aigua.
Tanmateix, els dos candidats de la formació municipalista, han volgut destacar
que Tot per Terrassa presenta un projecte “possible i necessari per Terrassa,
sabent on volem anar i comptant amb un equip preparat al 100% per a liderar-lo des del minut 0”.

Presentació de noves propostes sectorials
La formació municipalista ha anunciat que al llarg dels propers dies anirà informant en rodes de premsa i/o impactes en xarxes socials, de mesures i propostes que contempla el programa electoral en diferents àmbits i sectors.
Aquestes presentacions s’aniran succeint al llarg dels darrers dies.

Pactes post electorals
Jordi Ballart ha volgut destacar, un cop més, que Tot per Terrassa, amb els resultats del proper 28 de maig, seurà davant de qualsevol formació política per a sumar i treballar per la ciutat. En la mesura que no hi hagi majories suficients i calgui pactar per a conformar govern, l’alcalde de Terrassa, ha reiterat que“parlarem amb tots els projectes per a arribar a consensos, pactes i acords en tot allò que sigui per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”. Ballart,però, ha deixat clar que Tot per Terrassa “posarà únicament un mur de contenció davant d’aquells partits que no tinguin la democràcia com la seva regla del joc”.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 16 May 2023 - 18:04:37 in Varios by Director