Ona Martínez: "Més indústria significa més estabilitat econòmica i millors condicions laborals per als treballadors. Volem una ciutat més cohesionada i menys desigual"

Esquerra Republicana presenta en una roda de premsa al Vapor Cortès les propostes del seu programa electoral en matèria d’empresa i industrial a la ciutat.

“Apostem per la innovació, per l’economia social, circular i el concepte quilòmetre zero. L’ampliació dels platós del Parc Audiovisual permetrà que Terrassa competeixi amb nom propi al món” ha explicat el regidor Pep Forn, complementant amb propostes concretes l’estratègia marcada per la cap de llista Ona Martínez.

La candidata a l’alcaldia ha explicat que “hem de reindustrialitzar Terrassa, aprofitar tots els potencials que té la nostra ciutat: la història industrial, la ubicació que connecta Barcelona amb la Catalunya central, enmig dels principals eixos viaris i ferroviaris del país... tenim les universitats, l’ecosistema de recerca i innovació, associacionisme empresarial, sòl industrial disponible i un teixit econòmic potent.”

“La nostra aposta és per la indústria, perquè més indústria significa més riquesa, més estabilitat econòmica i millors condicions laborals per als treballadors i les treballadores. Més indústria significa una ciutat més cohesionada i menys desigual.” ha afirmat la republicana.


Així, la formació republicana impulsarà a Terrassa la constitució del consell econòmic i social de Terrassa que tindrà el mandat de reindustrialitzar la ciutat a partir de la creació del Pacte Local per a la reindustrialització a Terrassa, amb l’objectiu d’arribar a un mínim del 25% de persones ocupades al sector industrial en deu anys.

Estudiar la viabilitat de la constitució d’un fons local de capital risc de titularitat público privada adreçat al finançament d’empreses d’innovació, crear un gran viver per a start-ups i el segell “Terrassa laboratori urbà” i “Terrassa Responsable” per a potenciar l’economia social, són també algunes de les propostes detallades pels números 1 i 2 de la llista d’ERC.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 16 May 2023 - 21:36:17 in Varios by Director