Toto clausurarà el Guitar BCN 2024 al Poble Espanyol

El festival, que recentment ha estat guardonat amb el Premio Fest al Millor festival de Cicle d’Espanya, presenta una programació plural amb més de 30 concerts

El Guitar Bcn 2024 té el gust de presentar el gruix de la seva programació, tot anunciant l'actuació estel·lar que acomiadarà l’edició: els nord-americans Toto actuaran al Poble Espanyol el 26 de juliol per tancar un cicle amb concerts per a tots els gustos. El grup liderat per Steve Lukather i Joseph Williams necessita poques presentacions, ja que parlem d'un referent indiscutible del rock més elaborat i virtuosista, amb himnes memorables com Africa, Rossana i Hold The Line entre molts altres. En l'última dècada, a més, ha experimentat un renaixement de popularitat com poques bandes de llarg recorregut. Cap estadística individual ho demostra millor que els més de 3.400 milions de streams només a Spotify.

El total de reproduccions de les obres de la banda incloses en les plataformes digitals s'acosta ara als 5.000 milions. Entre els enregistraments més escoltats, Àfrica compta amb més de 1.000 milions de reproduccions només a Spotify. La cançó va ser recertificada 8X Platinum per la RIAA.

Individual i col·lectivament, l'arbre genealògic de la banda es pot escoltar en uns sorprenents 5.000 àlbums que en conjunt acumulen un historial de vendes de mig bilió de còpies. Entre aquests enregistraments, la NARAS va aplaudir les interpretacions amb centenars de nominacions als Grammy. Són cultura pop i són una de les poques bandes dels anys 70 que han suportat les tendències i estils canviants mentre segueixen sent rellevants.

Steve Lukather aka Luke shares, “There is a refreshing, optimistic enthusiasm to step in to the future. As long-tenured members of the band, Joe and I want to be on the road continuing to keep the original legacy of the band alive, bringing the music to our multi-generational fan base. In 2023, it was truly humbling to perform in front of close to a million fans. And for 2024, we’ll stage appearances in front of even more across the globe. I’ve spent more than four and a half decades of my life nurturing this legacy, while enabling the music to continually exist in the live concert setting.” Joseph Williams offers, “Luke and I have been through a lot with one another. He’s like a brother to me. Our creative partnership has always enriched our lives. As we look ahead, there is nothing but anticipation to bring everything in our minds to life. I can’t think of anyone else on Earth I’d rather collaborate with. He is a lifelong, loyal and gifted friend and band mate…we’ve become The Dogz of Oz!”

Les entrades per Toto estaran a la venda a les 12:00 el divendres 1 de desembre a guitarbcn.com
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 29 November 2023 - 19:21:10 in Varios by Director