Els joves de l'esplai Guadalhorce acullen un grup de les Illes Canàries

Som un grup de joves que pertanyem a una entitat educativa i social de la ciutat de Terrassa, INSOC-CENTRE D'ESPLAI GUADALHORCE. Ens autodenominem "Los pinchanubes" i el nostre objectiu principal és el de promocionar les accions d'intercanvi entre entitats i joves que tinguin un projecte socioeducatiu rellevant, alhora que inspirem a altres joves de la nostra entitat perquè s'involucrin en aquest tipus d'experiències vitals que contribueixen enormement al desenvolupament personal.

Hem posat en marxa un programa d'intercanvi amb joves de les Illes Canàries.

Fa dos anys que realitzem accions en aquesta línia:

-Vitòria 2017: creació del grup i experiència que va facilitar la cohesió grupal. Us convidem a donar una ullada a la pàgina web del viatge:
https://pinchandonubes.webnode.es/sobre-nosotros

-Canàries 2018: trobada bilateral entre el nostre grup de joves i un grup de joves de l'illa de la Palma.

El passat estiu vam viatjar a La Palma on vam ser acollits durant 1 setmana. Allà, els catalans vam gaudir d'una setmana, amb totes les despeses pagades a càrrec del grup amfitrió. Ens va permetre poder intercanviar experiències, coneixements i treballar amb un front comú; El medi ambient. Al llarg de la setmana de treball van realitzar tallers i activitats per descobrir el paisatge de l'illa i tots els recursos que aquesta pot proporcionar.

El passat mes de novembre, a la BD3, van presentar un recull d'experiències i el treball que van duu a terme a les illes.

Ara és el torn dels terrassencs. Aquest estiu són els encarregats d'acollir als canaris a la ciutat de Terrassa i contrastar tota la informació que van recollir sobre el clima, conscienciació amb el medi, recursos naturals i diferents activitats que es desenvolupen respecte a les illes.

Estem buscant recursos per poder acollir els companys que vénen de les illes. A més a més La seva col·laboració farà que puguem transmetre els objectius d'aquest projecte entre els joves de la nostra entitat, impulsant-los a emprendre experiències noves per al seu desenvolupament personal, fer visible la gran tasca que desenvolupen els joves en la nostra societat i la importància de promocionar el potencial existent en les seves idees i accions i la nostra formació com a persones compromeses i capaces de transformar la societat.

Per aconseguir-ho han impulsat una venda de samarretes, roses per Sant Jordi i loteria. També, totes aquelles persones que ho desitgin, poden fer donacions a un crowdfunding a la plataforma Gofundme.
https://www.gofundme.com/acogida-jovenes-canarios?member=1786720

Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Sunday 07 April 2019 - 17:45:41 in Varios by Director