Els Pastorets del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis

Pastorets2019El Teatre Principal de Terrassa acollirà el pròxim 13 de desembre a les 18:00 h. “Els Pastorets” més inclusius de la ciutat, protagonitzats per les 25 persones ateses al Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis.

Els Pastorets són una obra fortament arrelada a Catalunya per l’època de Nadal. Fa més de 20 anys que el Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis va començar a representar aquesta obra; després d’un llarg parèntesi sense pujar a l’escenari per representar-la, pel 25è aniversari del Centre de Paràlisi Cerebral, es va recuperar aquesta magnífica tradició, que poc a poc va arrelant a la nostra ciutat.

A Prodis treballen amb la màxima preocupació per poder ajudar i procurar la independència i desenvolupament de les capacitats d’aquestes persones. Pujar a l’escenari i representar una obra de teatre, en què el guió, els decorats, el muntatge i el material audiovisual han estat pensats i creats per totes aquestes persones, és una eina d’apoderament molt potent. A més, aquest esdeveniment ajuda a donar visibilitat i a demostrar de tot el que és capaç d’aconseguir aquest col·lectius de persones amb el suport i l’ajuda adequats.

Si voleu veure uns “Pastorets” únics, aquesta és una molt bona oportunitat! Les entrades costen 5 euros i, a partir de la tercera, 3 euros.

Podeu comprar-les als centres de Prodis de la plaça del Tint, número 6 o al carrer Pau Marçal, 136.

Dia: 13 de desembre de 2019
Hora: 18:00h
Lloc: Teatre Principal

Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 10 December 2019 - 09:58:34 in Varios by Director