Anuel AA, Lola Indigo, Miki Núñez, Alba Reche, Oques Grasses, Lildami, Doctor Prats, Ítaca Band i RvFv, primers artistes confirmats del Share Festival 2020

El Festival celebra la seva tercera edició el 17, 18 i 19 de juliol repetint la fórmula de les edicions anteriors, amb una programació festiva, urbana i pop-rock de primer nivell pensada per a tots els públic.

El certamen tindrà un primer dia dedicat a la música urbana, un segon dia amb programació pop-rock i, com a novetat, incorpora un tercer dia de programació, diumenge 17 de juliol, dedicat a artistes catalans de música festiva.

Al gener el Share Festival donarà a conèixer l'altre meitat de la programació. En total 18 artistes de primer nivell per a un cap de setmana festiu, que també comptarà amb la participació de DJ's per tancar el festival i accions solidàries i activitats organitzades per les diferents ONG's que col·laboren amb el Festival.

Se celebrarà en una nova localització sorpresa de Barcelona, que també es donarà a conèixer més endevant.

El Share Festival celebra la seva tercera edició el 17, 18 i 19 de juliol a Barcelona repetint la fórmula de les edicions anteriors, amb una programació festiva, urbana i pop-rock de primer nivell pensada per a tots els públics.

El Festival proposa una fórmula novedosa i única que combina música i solidaritat, promocionant que es realitzin accions solidàries a través de la seva app. En les edicions anteriors s'han realitzat més de 50.000 accions solidàries a través de la app del Festival.

El Share Festival tindrà un primer dia dedicat a la música urbana, un segon dia amb programació pop i, com a novetat, incorpora un tercer dia de programació, diumenge 19 de juliol, dedicat a artistes catalans de música festiva.

Els primers artistes confirmats es reparteixen en els tres dies de programació. Divendres 17 de juliol, dedicat a la urban music, comptarà amb la participació d'Anuel AA, un dels artistes de trap més populars actualment que va arrasar als Premis Billboard 2019 i als Latin American Music Awards 2019 (Latin AMA) i que, a més, ha sigut l'artista més esoltat a Spotify Espanya aquest any. I també el raper RvFv, que s'ha fet molt popular al 2019 amb cançons com Mirándote o Apriétala. Completaran el cartell de divendres quatre artistes urbans més que donarem a conèixer al gener.

Dissabte 18 de juliol comptarà amb una programació pop que inclourà les actuacions de Lola Indigo, la tercera artista femenina més escoltada de Spotify que està passant pel seu millor moment professional després de guanyar el MTV Europe Music Award a la Millor Artista Espanyola de l'any i LOS40 Music Award 2019 a Artista Revelació Nacional de l'Any; Miki Núñez, que en menys d'un any ha aconseguit més de 20 milions de reproduccions dels seus èxits a Spotify, destacant Celébrate, Eterno verano o La Venda, cançó amb la que va competir a la pasada edició d'Eurovisió i Alba Reche, que presentarà el seu recent disc Quimera.
Es confirmaran tres artistes més que completaran el cartell del dissabte.

I diumenge 19 de juliol, proposa un dia festiu (i amb una programació totalment diurna) amb coneguts artistes catalans com Oques Grasses, Doctor Prats, Ítaca Band i Lildami. Dos artistes més completaran aquesta tercera jornada del Festival.

Com dèiem, al gener el Share Festival donarà a conèixer l'altre meitat de la programació. En total 18 artistes de primer nivell per a un cap de setmana festiu, que també comptarà amb actuacions de DJ's per obrir i tancar les jornades i accions organitzades per les diferents ONG's que col·laboren amb el Festival.

El Share és el primer festival que ofereix la possibilitat de realitzar accions solidàries a través d'un sol click, abans, durant i després del Festival. Podeu ampliar informació de com funcionen aquestes accions solidàries a la web del festival. A la App del Festival es poden realitzar accions solidàries sobre temàtiques com el canvi climàtic, la igualtat de gènere, i els drets humans fundamentals gràcies a la col·laboració d''ONG's com ACNUR, Médicos sin Fronteras, Acción contra el Hambre, Amnistía Internacional, Cruz Roja, Proactiva Open Arms, Greenpeace, Jane Goodall Institute, Change.org, AUARA, Share The Meal, Common Goal i Teaming.

Ja es poden comprar les entrades del festival a la seva web: https://www.sharefestival.org/entradas/.

Amb opcions de compra per dia o abonament de tres dies.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 17 December 2019 - 13:18:28 in Varios by Director