Denunciades 27 persones per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma

La Policia Municipal de Terrassa treballa per garantir el compliment de les mesures adoptades amb l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma pel COVID-19

La Policia Municipal va denunciar ahir a 27 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en diverses actuacions desenvolupades al llarg del dia. D’aquestes, 17 van ser denunciades perquè no van poder justificar davant la Policia Municipal un motiu vàlid per trobar-se a la via pública, incomplint així la instrucció.

Cinc persones més van ser denunciades per incompliment de les instruccions del Decret d’Estat d’Alarma, concretament per passejar el gos lluny del seu domicili habitual, tres al Parc de Vallparadís i les altres dues a la plaça del Roc Blanc.

Altres dues persones van ser denunciades per incompliment de Decret d’Estat d’Alarma i per possessió de substàncies estupefaents. La primera, localitzada per una patrulla al carrer de Sant Cosme, a les 15.30 h, va explicar als agents que venia des de Sabadell a un dinar. En l’escorcoll que se li va realitzar, els agents li van trobar, cinc peces d’una substància,presumptament haixix, amb un pes de 4,2 g,quedant aquesta persona denunciada per possessió de substàncies estupefaents.
En ser consultades les seves dades, els agents van comprovar que també tenia una citació pendent. L’altra denúncia va tenir lloc al carrer de Dom Bosco, a les 18.20 h.
La persona localitzada per la dotació policial tampoc no va poder justificar la seva presència al carrer. En l’escorcoll, els agents li van trobar una peça de substància vegetal, presumptament haixix, amb un pesatge de 0,2 g, quedant també denunciat per possessió de substàncies estupefaents.

La Policia Municipal ha denunciat a l’1.50 h d’aquesta matinada, a una persona a la carretera de Montcada. Quan els agents li han preguntat perquè estava al carrer, ha manifestat que donava menjar als gats. Com que no va poder justificar-se documentalment, va quedar denunciat per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma.

Finalment, a les 23.55 h d’ahir, una trucada va avisar a la Policia Municipal que dues persones estaven colpejant la porta d’un habitatge, que semblava deshabitat,al carrer de Prim.Van acudir al lloc dues dotacions policials, que van localitzar als dos
sospitosos i van comprovar que la porta, tot i que continuava tancada, presentava danys. Tots dos van quedar denunciats per danys i per incompliment de les instruccions del Decret d’Estat d’Alarma.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 01 April 2020 - 16:13:22 in Varios by Director