Denunciades 6 persones per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma

La Policia Municipal de Terrassa treballa per garantir el compliment de les mesures adoptades amb l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma pel COVID-19

La Policia Municipal va denunciar un total de 6 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en diverses actuacions al llarg del dia d’ahir i d’aquesta matinada.

Dues persones van ser denunciades al carrer de Jacint Elies, entre les 17.40 h i les 17.50 h, totes dues per no tenir cap causa justificada per trobar-se al carrer. La Policia Municipal ha denunciat a una altra persona al carrer de Sant Honorat, a les 0.10 h d’aquesta matinada. Quan els agents li han preguntat el motiu pel qual es trobava al carrer, ha explicat que volia passejar.

Una patrulla de la Policia Municipal va trobar ahir dues persones al carrer d’Àngel Guimerà, de forma reiterada al llarg del matí. Quan els agents els van preguntar el motiu del seu desplaçament, a les 13.10 h, els denunciats no van saber justificar quin era el seu destí.

Una sisena persona ha estat denunciada aquesta matinada, a les 0.28 h, al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Quan ha estat preguntat pel motiu de trobar-se al carrer, ha explicat que estava buscant una farmàcia de guàrdia, argument que no coincidia amb l’adreça del domicili facilitada, a molta distància del punt on es trobava.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 02 April 2020 - 16:28:06 in Varios by Director