Denunciades 24 persones per incompliment del Decret d’estat d’alarma

Abandona el vehicle després de col·lidir amb una rotonda al passeig del Vint-idos
de Juliol


La Policia Municipal ha denunciat a 24 persones per no complir el Decret d’estat d’alarma en diferents actuacions i per diferents motius al llarg del dia d’ahir i d’aquesta matinada. En aquests casos, les persones denunciades no van poder justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent.

Abandona el vehicle després de col·lidir

A les 15.15 h d’ahir, el Servei del 112 va informar la Policia Municipal que un turisme havia col·lidit amb la rotonda situada al passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer de Joan Artigues. Un cop al lloc, els agents van trobar el vehicle accidentat sense el conductor. Es va donar avis a Egarvia perquè el retirés de la calçada. Poc després,una dona es va presentar davant els agents al lloc de l’accident i es va identificar com la conductora del vehicle. Els testimonis, en canvi, van informar als agents que el conductor era un home, que havia sortit del vehicle després de la col·lisió i havia marxat. Es va realitzar denúncia, segons les ordenances municipals, per marxar del lloc sense facilitar les dades. Es va donar avís a Eco-Equip per retirar la sepiolita de la calçada i es va reobrir la circulació a la via.

Caigudes d’un conductor de patinet i d’un ciclista
Ahir dimecres, a les 13.25 h, el servei del 112 va informar la Policia Municipal de la caiguda d’una persona que circulava amb patinet al carrer de Navas de Tolosa. Una dotació policial va acudir al lloc i també es va donar avís al SEM. Els sanitaris de l’ambulància van atendre a la conductora del patinet, ferida lleu, i la van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 21.41 h, el 112 va informar de la caiguda d’un ciclista en un camí de sorra proper a la carretera Castellar. Una unitat de la Policia Municipal va fer-hi acte de presència, igual que una ambulància, el personal de la qual va atendre al ciclista i el va acabar traslladant a l’Hospital de la Vall d’ Hebron, amb lesions de caràcter lleu.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 14 May 2020 - 15:07:50 in Varios by Director