Ciutadans Terrassa proposa realitzar una enquesta independent sobre l'Estat de la Ciutat

鈥 El portaveu, Javier Gonz谩lez, assenyala que l'informe final del sondeig formaria part del debat en els plens extraordinaris sobre l'Estat de la Ciutat amb la finalitat de "recollir els aspectes que els ve茂ns creuen que s'han de millorar, canviar o refor莽ar"

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs), Javier Gonz谩lez, ha proposat "realitzar una Enquesta sobre l'Estat de la Ciutat". L'enquesta, que es faria a persones majors de 16 anys i residents en tots els barris de Terrassa, s'encarregaria "a un organisme independent i de prestigi". Per a millorar la transpar猫ncia del consistori, els resultats es farien p煤blics en el primer trimestre, tant en la Seu Electr貌nica de l'ajuntament com en els perfils institucionals en xarxes socials, sempre pr猫viament a la celebraci贸 del Ple Municipal Extraordinari sobre l'Estat de la Ciutat que se celebra anualment. A m茅s, "l'informe final formaria part del debat en aquests plens extraordinaris amb la finalitat de recollir els aspectes que els ve茂ns creuen que s'han de millorar, canviar o refor莽ar", ha avan莽at.

Javier Gonz谩lez ha recordat que "Terrassa 茅s la tercera ciutat de Catalunya en nombre d'habitants, la qual cosa al costat del desarrelament amb la instituci贸 o la falta de temps, pot dificultar la participaci贸 ciutadana". Per aquesta ra贸, ha afirmat que "com a representants p煤blics hem d'impulsar un sistema que permeti con猫ixer de primera m脿 quines s贸n les principals preocupacions, reivindicacions, propostes i inquietuds dels ciutadans per a poder, sobre la base d'aquestes dades, treballar per a millorar l'Estat de la Ciutat". En aquest sentit, el portaveu ha explicat que "els par脿metres proposats per a mesurar la visi贸 dels ciutadans" respecte als serveis p煤blics i l'estat de la ciutat seran "el context econ貌mic, social, pol铆tic, serveis i participatiu".

Finalment, Gonz谩lez ha assenyalat que l'objectiu 茅s que "aquesta enquesta plasmi la percepci贸 del conjunt de la ciutat", per la qual cosa es realitzar脿 un mostreig aleatori ponderant la composici贸 per estrats d'edat i g猫nere dins de cadascun dels barris que componen la ciutat i el seu pes respecte al total de la poblaci贸 de Terrassa. Posteriorment, aquests resultats es ponderaran sobre la base del pes poblacional de cadascun dels barris respecte a la poblaci贸 total de la ciutat. El portaveu ha avan莽at que la recollida de dades "ser脿 preferentment casa a casa", i "nom茅s s'optar脿 per enquestes telef貌niques o acte emplenades de manera residual".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Tuesday 02 March 2021 - 16:16:49 in Varios by Director