L'Ajuntament instal·larà un ascensor per millorar l'accessibilitat entre la Ronda de Ponent i la carretera de Rellinars

L'execució de l'actuació es licitarà aquest 2021 i permetrà salvar un desnivell de 6,5 metres en aquest punt del barri de Poble Nou-Zona Esportiva

L'Ajuntament de Terrassa instal•larà un ascensor públic per salvar el desnivell de 6,5 metres existent en la cruïlla de la Ronda de Ponent amb la carretera de Rellinars i millorar, així, l'accessibilitat en aquest punt. És una demanda històrica del veïnat del barri de Poble Nou-Zona Esportiva que ahir a la tarda va confirmar l'alcalde, Jordi Ballart, en una reunió amb l'associació de veïns i veïnes.

El projecte executiu es va aprovar el novembre de 2017 i es van realitzar dos processos de licitació de l'obra que van quedar deserts. La revisió del projecte, que va anar a càrrec de l'empresa PLANAS ESQUIUS SEGATTI, SCP, es va aprovar definitivament al novembre de 2018, amb un pressupost d'execució per contracte de 157.859,12€, després d'haver-se sotmès a informació pública i a la sol·licitud d'informes del Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat i l'Agència Catalana de l'Aigua.

L'Ajuntament reprèn el projecte amb la modificació del crèdit d'inversions al Pressupost Municipal d'aquest 2021 per tal de licitar l'execució de l'obra aquest any i iniciar les obres a principis de l'any vinent, que tindran una durada de sis mesos.

L'actuació consistirà en la instal·lació de dues estructures metàl·liques independents, una interior per a la subjecció de la cabina i una exterior que és el marc de tot el parament exterior. L'acabat exterior serà tota una caixa de vidre, per tal de complir els requisits de seguretat i accessibilitat.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 31 March 2021 - 11:12:43 in Varios by Director