L'Ajuntament i el Centre d'Estudis Històrics de Terrassa organitzen unes jornades de debat sobre el nomenclàtor i la memòria històrica

Les sessions de debat es complementaran amb visites guiades

Ja és obert el termini d'inscripció a les jornades de debat «Espai Públic i Memòria Històrica. La qüestió del nomenclàtor», que organitzen el Centre d'Estudis Històrics de Terrassa (CEHT) i l'Ajuntament, dins del programa de Memòria Democràtica. Les jornades se celebraran els dies 17 i 18 de setembre a l'Arxiu Històric de Terrassa – Arxiu Comarcal del Vallès Occidental (c/ Baldrich, 268). Les inscripcions es poden formalitzar a https://forms.gle/aJCksaqjGafDUBLb9. Per motius de seguretat sanitària, les places son limitades i les inscripcions es tancaran quan es completi l'aforament.

A les jornades intervindran, entre d'altres, l'antropòleg José Mansilla, membre de l'Observatori d'Antropologia del Conflicte Urbà; l'escriptor Vicenç Villatoro; i els historiadors Xavier Marcet, Mariona Vigués, Marcel Taló, Anna Vila i Domènec Ferran. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, farà l'obertura de les jornades, el dia 17 a les 18 h. A la segona jornada, el dia 18, intervindran la regidora de Memòria Històrica, Ona Martínez, i la regidora de Cultura, Rosa Boladeras.

Per tal de complementar les dues jornades de debat, hi haurà també una visita guiada sobre la Guerra Civil i la repressió franquista (el 12 de setembre a les 11 h) i una altra sobre la Guerra de Successió a Terrassa (el 15 de setembre a les 19 h).
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 13 August 2021 - 21:40:52 in Varios by Director