Jose Luis Perales confirma un quart i darrer concert a Barcelona

Dissabte 18 de desembre, Auditori del F貌rum

Entrades a la venda divendres a les 12H a joseluisperales.net


Despr茅s d'interrompre el curs de la seva gira de comiat el 2020 per motius obvis, Jos茅 Luis Perales ha tornat als escenaris amb Baladas para una bienvenida, un concepte que repr猫n el seu imparable repertori de grans 猫xits amb una espectacular acollida a tota Espanya.

A Barcelona, 鈥嬧媋mb triple cita i les entrades exhaurides, el cantautor de Conca anuncia un quart concert. Ser脿 el 18 de desembre a l'Auditori del F貌rum: darerra oportunitat per gaudir en directe les millors can莽ons d'un talent irrepetible.

Qu猫 es pot afegir a hores d麓ara de la grandesa art铆stica de Jos茅 Luis Perales, dels seus milions de discos venuts al m贸n durant cinc d猫cades, amb m茅s de cent discos d'or i plat铆 fins a data d'avui?

M茅s enll脿 dels premis, les innombrables versions hagudes i per haver en idiomes diversos: angl猫s, franc猫s alemany, itali脿, rus, grec, xin猫s, japon猫s, 脿rab... Perales d贸na una lli莽贸 de puresa, de l'art de la senzillesa. Els que el van descobrir i estimar en el seu dia l'estimaran encara m茅s... i joiosos vosaltres els que aneu a con猫ixer per fi la revelaci贸 d'un autor, un artista universal.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Wednesday 20 October 2021 - 14:03:38 in Varios by Director