Tot per Terrassa reivindica que el parc de Bombers necessita més efectius i millores en material i equipament

● La formació de Ballart, amb el soci de Govern Esquerra Republicana de Catalunya (ERC-MES), proposa a la resta de grups que el ple municipal demani una execució de la rehabilitació i reforma de l’edifici de Bombers de Terrassa

● El text denuncia mancances en material i equipament, vehicles antics i la necessitat d’incrementar la plantilla per equiparar-la a altres municipis de la regió metropolitana


Tot per Terrassa (TxT) ha proposat a la resta de grups polítics de l’Ajuntament de la ciutat que s’adhereixin a un acord de Junta de Portaveus per reclamar a la Generalitat millores en les condicions del parc de Bombers de Terrassa.
La proposta parla de l’estat deficient de molts parcs de bombers i reivindica millores per les mancances en material i equipament específic, l’antiguitat dels vehicles i la falta estructural de plantilla.
Al parc de Bombers de Terrassa hi ha un total de 7 efectius, mentre la resta de parcs de la mateixa categoria a la regió Metropolitana en tenen 8.

El sistema entra en crisi a partir d’unes retallades pressupostàries iniciades el 2012 i que no s’han recuperat. La reivindicació pretén poder oferir tots els serveis amb uns nivells de qualitat adequats i de seguretat del personal.

Queixes sindicals per incompliment al Síndic

TxT i ERC detallen que el 2018 els sindicats UGT i CATAC ja van presentar queixes davant el Síndic de Greuges exposant la situació del cos de Bombers i denunciant que la Generalitat incomplia el Pla Estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament per al període 2017-2022.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 27 October 2021 - 16:53:43 in Varios by Director