Cases de la Música tanca la convocatòria del Programa de Suport a la Creació Musical 2022

Cases de la Música tanca la convocatòria del Programa de Suport a la Creació Musical, amb la participació de més de 500 bandes en tota Catalunya i un total de 1.500 sol·licituds de les ajudes a cost zero.

El passat 13 de desembre va finalitzar el termini perquè les formacions musicals catalanes s'inscrivissin en el Programa de Suport a la Creació Musical de les Cases de la Música 2022.

El balanç final ha estat de més de 500 bandes inscrites en tota Catalunya i un total de 1500 sol·licituds de les ajudes a cost zero.

La resolució sortirá el 10 de gener del 2022, data en la qual es farà pública la resolució d'aquestes ajudes a través de la pàgina web dels les Cases de la Música.

Les Cases de la Música és un projecte sociomusical en xarxa de Catalunya, neix el 2005 amb l'objectiu de potenciar la música de forma integral treballant tota la cadena de valor de la música: Formació, Creació, Exhibició (concerts) i Participació Ciutadana i Dinamització.

El concepte de Xarxa es desenvolupa per tal de permetre l’intercanvi d’activitats, d’experiències i projectes que permetin l’evolució i la millora del projecte. Actualment, hi ha 6 seus de les cases de la música a Mataró, Gironès, l’Hospitalet, Terrassa, Manresa i Lleida.

És un projecte coparticipat entre l’administració pública i l’empresa privada. Compartit entre ICEC (Generalitat de Catalunya), les Diputacions de Girona, Barcelona i Lleida, els Ajuntaments de Mataró, Salt, Girona, l’Hospitalet del Llobregat, Terrassa, Manresa, Lleida, Visualsonora S.c.c.l, Fundació Casa de la Música de Comarques Gironines, Salamandra BCN, S.L, Vesc S.L, Propaganda pel Fet i Fundació Orfeó Lleidatà.

Les Cases de la Música conforme al seu compromís amb la Creació convoca aquesta edició més de 100 ajudes, valorades en més de 80.000 €, per a formacions musicals novelles i emergents de Catalunya.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 21 December 2021 - 16:23:11 in Varios by Director