WeColorMusic inicia la gira 2022 del seu aclamat musical Les Històries de l'avi Josep

El musical es representarà properament a Castellterçol, Manresa, Rubí i Mediona

La companyia WeColorMusic inicia la gira 2022 del seu aclamat musical LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP


Les primeres places de la gira 2022 de l’aclamat espectacle LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP de la companyia WeColorMusic, que podrà veure’s a Castellterçol, Manresa, Rubí i Mediona.

Concretament, aquest musical adreçat al públic adult es representarà el 22 de gener a Castellterçol (www.wecolormusic.com/contacte), el 3 de març al teatre Kursaal de Manresa (www.kursaal.cat/programacio/acte/les-histories-de-lavi-josep), el 26 de març al teatre La Sala de Rubí (https://teatrelasalarubi.koobin.cat/les-histories-de-lavi) i el 13 de maig a Mediona (www.wecolormusic.com/contacte).

LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP és un musical basat en quatre històries diferents que només tenen dues coses en comú: són relats inspirats en fets reals i neixen a través de les converses entre l’avi Josep i la seva jove neta, la Mar. La trama de l’obra es desenvolupa arran de les vivències que l’avi explica a la Mar i també de les histories que la neta conta a l’avi, així com les contradiccions i reflexions que es produeixen al parlar de segons quins temes entre dues persones d’edats tan diferents.

Segons els creadors i directors de LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP, Mateu Peramiquel i Mar Puig, “cada història de l’espectacle és especial per si sola i és important per si sola, perquè ha nascut per ser explicada i per ser escoltada, i viatjar a través de les emocions”.

WeColorMusic, que han rebut recentment el premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Familiar pel seu exitós musical Bruna, és una companyia especialitzada en musicals de creació, espectacles KM0 amb música en directe que expliquen històries basades en fets reals, ja siguin actuals, contemporànies o històriques.

A l’hora de crear un espectacle, és habitual buscar més enllà per trobar grans històries, però a vegades no ens adonem que el nostre voltant està ple d’històries extraordinàries que mai han estat explicades ni escoltades. Són aquestes a les que WeColorMusic vol donar veu: històries que podrien estar parlant de nosaltres mateixos.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 11 January 2022 - 14:04:45 in Varios by Director