Es presenten les noves incorporacions al cartell del Festival Som de Mar de Lloret

Coque Malla, Ramon Mirabet i els Pets son els nous artistes confirmats per aquesta edició 2022

La promotora del festival U98 Music i l´Ajuntament de Lloret de Mar, han presentat avui els tres concerts que faltaven per configurar el cartell d'aquest estiu.

El festival se celebra del 19 al 27 d'agost als espectaculars jardins noucentistes de Santa Clotilde a tocar dels penya segats que donen a la cala Sa Boadella, triada per "European Best Destination" com la cinquena millor platja de tota Europa.
Així doncs es desvetllen els nous concerts, donant pas a un cartell ple de referents tant nacionals, estatals com internacionals. Aquests son els artistes:

19 d'agost MANEL
20 agost RAMON MIRABET
21 agost COQUE MALLA
22 agost BLAUMUT
23 agost ROSARIO FLORES
24 agost SERGIO DALMA
25 agost BONEY M
26 agost JOAN DAUSÀ
27 agost ELS PETS

A més la direcció del festival ha donat a conèixer part de la programació musical de l'escenari del Village, on hi seran artistes locals com Tramma, Roger Padrós, Elisabeth Borne, Conttra,Cesc Sansalvador, Rocio Caamaño. La resta de la programació del talent local es farà a través d´un concurs a les xarxes socials del festival, entre els diferents candidats que s'han presentat. El festival amplia aquesta edició la seva capacitat arribant a un aforament màxim de 1200 localitats i disposarà de nous espais de gastronomía, tant als jardins com a l'accés de Sa Boadella , on es crearà un espai obert a tot el públic.
Les entrades estan a la venda a la web del festival www.festivalsomdemar.com

Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 31 March 2022 - 09:40:16 in Varios by Director