Un grup de l’escola Vedruna Vall de Terrassa entre els millors estudiants de robòtica del món

L'equip Robot Two Generation ha estat un dels representants d’Espanya en la final de VEX Robotics Competition, el certamen de robòtica educativa amb més prestigi mundial, celebrat la setmana passada a Dallas (Texas).

El torneig, organitzat per la Fundació Robotics Education & Competition (REC), acull estudiants de 46 països de tot el món que competeixen en la construcció de robots innovadors. L'objectiu d'aquesta competició és presentar a les noves generacions reptes sobre projectes de recerca i robòtica per a motivar-los i millorar les seves habilitats STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

L'equip està format per dues noies (fet a destacar perquè és poc habitual la presencia femenina als equips) i sis nois entre 16 i 20 anys, alumnes de 1r Curs del Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l'escola Vedruna Vall de Terrassa, que aspira a promoure un ensenyament en tecnologia de qualitat entre els seus alumnes de Batxillerat i de Cicles.

Els Robot Two Generation van guanyar el campionat d'Espanya de robòtica, VEX SPAIN CHAMPIONSHIP 2022 al febrer i ara han tingut la gran oportunitat de viatjar per primer cop al campionat mundial VEX ROBOTICS WORLD CHAMPIONSHIP 2022.

A la seva categoria HIGH SCHOOL, han participat més de 800 equips de tot el món i l'equip Robot Two generation, ha aconseguit la posició 68 de la seva divisió (ART DIVISION). També han participat altres equips de l'escola, Skyliners posició 44 (ENGINEERING DIVISION), Humble Boys posició 79 (SCIENCE DIVISION) y a la categoria VEX U, Warnings posició 25 (SCIENCE DIVISION).

"Han estat uns dies molt emocionants i de gran aprenentatge per nosaltres, de les victòries valorarem les coses positives i de les derrotes analitzarem quins han estat els nostres punts febles per estudiar-los a fons i poder millorar en la propera competició" comenta un membre dels Robot Two Generation.

Avui mateix tots els equips ja han començat a treballar de nou per als propers tornejos que es duran a terme durant tot l'any en l'àmbit regional, estatal i nacional i que culminaran al Campionat Mundial VEX Robotics 2023.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 12 May 2022 - 10:22:56 in Varios by Director