Isabel Martínez (Cs) ha presentat una pàgina web de candidatura amb l’objectiu de “sumar esforços amb els veïns de la ciutat” de cara a les eleccions municipals de 2023

La pàgina web, que es pot visitar des d’avui a www.isabelmartinezterrassa.es , pretén ser “un punt de trobada perquè els veïns, a títol individual, puguin ser partícips dels comicis que decidiran la propera alcaldessa l’any vinent”

La candidata de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Terrassa, Isabel Martínez, i el coordinador de l’Agrupació Local, Gonzalo Díaz, han comparegut avui en roda de premsa per fer pública una pàgina web en la qual “els afiliats de Ciutadans Terrassa han estat treballant en els últims mesos”. La pàgina web, que es pot visitar des d’avui a www.isabelmartinezterrassa.es , pretén ser “un punt de trobada perquè els veïns, a títol individual, puguin ser partícips dels comicis que decidiran la propera alcaldessa l’any vinent”.

Martínez ha exposat que “amb aquest pas pretenem establir un nexe d’unió que permeti a la candidatura que encapçalaré mantenir contacte directe amb el pols de la ciutat”. Per altri, també es vol“mantenir als ciutadans informats de les propostes que defensarem, l’activitat que realitzem des del grup municipal i futurs actes de campanya”. “Aquesta web serà una eina més de la campanya propera que realitzarem des de ciutadans, on tenim la intenció d’implementar el porta a porta i el barri a barri per poder donar resposta a totes les inquietuds que ens traslladin els egarencs”, ha sentenciat.

“La pàgina web està configurada a partir cinc espais diferenciats: una pàgina d’inici, una amb articles d’opinió, una altra pestanya amb la Terrassa que ens agrada, una de protagonistes i una darrera part dedicada a les propostes que anem presentant mes rere mes”, ha declarat Martínez.

Per últim, la regidora liberal a la ciutat egarenca ha explicat que “es convidarà a la gent a sumar-se a l’equip per a participar activament als actes de precampanya i campanya que anem organitzant”. Per a fer-ho es demanarà enregistrar-se a la pàgina web. “Tots els veïns de la ciutat que s’enregistrin rebran, com a obsequi, una ampolla d’alumini de la candidatura”, ha finalitzat.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 06 October 2022 - 11:01:16 in Varios by Director