Ciutadans vota en contra de les ordenances fiscals, “som la única alternativa a l’augment fiscal a Terrassa”

·“Sempre que ERC ha estat al govern de la ciutat ha treballat per apujar els impostos, ho han fet amb el PSC i ho fa ara en el govern de Ballart”, ha lamentat Ciutadans.

“Sempre que ERC ha estat al govern de la ciutat ha treballat per apujar els impostos, ho han fet amb el PSC i ho fa ara en el govern de Ballart”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, en el Ple Municipal d’Ordenances Fiscals que s’ha celebrat aquest divendres. González ha lamentat que “tot i que s’hagi venut una congelació dels impostos respecte l’any passat, la veritat és que augmenta la pressió fiscal als ciutadans i les empreses. Un exemple d’això pot ser l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) i l’impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres”.

Per a confrontar aquest augment exposat pel partit, l’alcaldable del taronges a la ciutat, Isabel Martínez, ha presentat una esmena per rebaixar l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) en un 5% a aplicar a les famílies i una altra per a rebaixar la pressió fiscal a les activitats econòmiques baixant el tipus d’un 4 al 3% a l’impost sobre els permisos d’obra. “En un context de crisi per encariment de subministres que repercuteix a l’economia familiar dels egarencs”, ha ressenyat. Totes dues propostes han estat refusades amb el vot en contra de l’equip de govern.

El partit liberal a Terrassa ha volgut, durant la celebració del Ple Municipal, desmarcar-se de la resta dels grups municipals. Ha sigut l’únic partit que ha votat en contra de les ordenances exposades per Isaac Albert i ha fet gala d’un “discurs alternatiu, un discurs que exposa la viabilitat de defensar rebaixes fiscals alhora que es mantenen uns serveis públics de qualitat”. “Esquerra defensa una administració pública com més gran millor, nosaltres defensem una administració pública eficient. No és necessari augmentar impostos per a tenir més recaudació”, ha sentenciat González.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 04 November 2022 - 16:24:10 in Varios by Director