Nova imatge i nou lideratge a Ciutadans: Isabel Martínez, alcaldable a Terrassa, entra al nou Consell General del partit

·El partit liberal i progressista ha canviat la imatge corporativa, els estatuts, l’estratègia i els líders aquest cap de setmana passat. 

L’alcaldable de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Isabel Martínez, ha estat escollida com a Consellera del nou Consell General de Ciutadans després de la celebració de la VI Assemblea del partit liberal i progressista, que es va celebrar a Madrid el cap de setmana passat. Aquest és un pas més a la trajectòria política de l’egarenca, que en els darrers anys ha anat aconseguint galons dins del partit que fins fa uns dies presidia Arrimadas. “La VI Assemblea General de Ciutadans ha suposat un punt d’inflexió pel partit a nivell estatal, autonòmic i municipal”, ha declarat Martínez, qui ha afegit que “això es plasma en un canvi d’estratègia, estatuts, imatge i de l’equip de direcció, que ara està encapçalat per Patricia Guasp i per Adrián Vázquez”. “A Terrassa també hem pres nota, hem escoltat als veïns i hem  avançat cap a un relleu generacional amb un canvi de lideratge que lidero jo mateixa com a candidata a l’alcaldia i altres companys com en Gonzalo Díaz, coordinador de l’Agrupació, que ha anat agafant més protagonisme en els darrers mesos”, ha declarat Martínez. 

Pel que fa a l’estratègia, el partit s’ha definit com “un partit liberal i progressista que creu en una societat de ciutadans lliures i iguals, on l'individu disposi de les eines suficients per a desenvolupar el seu potencial i perseguir el pla de vida que desitgi de manera autònoma, sense intromissions dels poders públics a l’esfera privada del ciutadà”. 

El partit manté el seu nom, en una aposta per “reivindicar els nostres valors fundacionals, els que van il·luminar un projecte polític valent, fresc i la defensa de la idea que una Espanya de lliures i iguals continua sent més necessària que mai”, ha exposat Martínez. 

Per altra banda, el que sí que canvia és el logotip del partit “en una clara evolució cap a la modernitat, un projecte centrat en el votant i de futur que es vol allunyar de la política tradicional per buscar una alternativa diferent”. En aquest sentit, “el logotip mostra una 'C' que manifesta el valor de cada ciutadà i que també representa la sobirania nacional en forma d'hemicicle parlamentari”. Pel que fa als colors, el partit ha mantingut el característic taronja Ciutadans i ha afegit el verd espacial i el gris càlid. 
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 18 January 2023 - 13:30:12 in Varios by Director