Isabel Martínez (CS) sobre el Ple de l’Estat de la Ciutat: “Parlaré de la Terrassa real i no de la imatge d’Instagram que vol vendre Ballart”

·Martínez afronta aquest debat “molt decebuda amb l’equip de govern”

“Parlaré de la Terrassa real i no de la imatge d’Instagram que vol vendre Ballart i el seu equip de govern”. Així s’ha referit l’alcaldable de Ciutadans (CS) i regidora, Isabel Martínez, en el marc del Ple sobre l’Estat de la Ciutat que se celebrarà divendres 17 de març.

“La Terrassa real és aquella que pateix problemes de seguretat mentre l’alcalde afirma que és només una percepció ciutadana, la Terrassa real és aquella que està bruta mentre Ballart no hi posa remei, la Terrassa real té problemes de mobilitat i falta de serveis. La Terrassa real no és la fotografia que vol vendre Ballart. Nosaltres parlarem de la Terrassa real”, ha explicat la regidora liberal.

Per altra banda, Martínez afronta aquest debat “molt decebuda amb l’equip de govern” per no haver realitzat un baròmetre municipal en el marc d’aquest ple extraordinari. “Amb el baròmetre municipal podíem debatre amb dades de primera mà i actuar en conseqüència. Aquest any no tindrem el baròmetre, tot i que l’any passat tots els grups vam arribar a un acord per a realitzar-lo”, ha declarat l’alcaldable taronja.

“Amb aquest fet s’ha faltat al respecte a la ciutadania i als grups municipals i s’han escudat en afirmar que, en any electoral, conèixer la opinió dels ciutadans els pot perjudicar”, ha argumentat Martínez, qui ha sentenciat “si es fessin bé les coses, això no els preocuparia”.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 13 March 2023 - 17:18:54 in Varios by Director