Candidatura del PCTC a l´alcaldia de Terrassa

El Partido Comunista de los Trabajadores de España (PCTE) estarà present a quatre eleccions autonòmiques i a 21 candidatures municipals.

El Partido Comunista de los Trabajadores de España presenta quatre candidatures als Parlaments autonòmics de Madrid, Aragó, Astúries i Cantàbria i a més estarà present a les eleccions municipals amb 21 candidatures. A Catalunya, el PCTC (Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya) estarà present a 3 candidatures: Terrassa, Barcelona i Tarragona.
Sota el lema "El poder té els seus partits, tu tens al PCTC", l'única candidatura comunista que es presenta a les eleccions a Terrassa pretén posar en el centre del debat electoral els problemes de la classe treballadora. Assenyalant, alhora, els còmplices d'això, els partits que prometen i criden a confiar en la seva gestió i que, així i tot, sabem que els seus interessos estan perfectament alineats amb les necessitats dels que tenen el poder al nostre país.
Tots aquests partits comparteixen la idea que únicament és possible gestionar l'explotació i la misèria en la que vivim perquè les coses, ens agradi més o menys, continuaran així per molt de temps. No volen abordar cap de les causes reals dels problemes que pateix la majoria de la població, perquè significaria posar en risc els beneficis econòmics dels més poderosos.
Per tot això, el PCTC pensa en el dia de després de les eleccions. En què la política, l'economia i l'explotació continuaran igual, encara que canviïn les cares que les gestionen. Hem de ser molts més el que defensin que les necessitats dels treballadors i treballadores, la immensa majoria de la població vingui d'on vingui, van per davant de les necessitats dels que ens exploten.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 17 May 2023 - 16:27:58 in Varios by Director