El PSC qualifica de nova ocurrència de Ballart obrir la Rambla al trànsit

L'anunci coincideix amb la notícia que Terrassa és la segona ciutat amb més pol·lució de Catalunya i que els nivells de diòxid de nitrogen a l'aire van triplicar l'any passat el límit fixat per l'Organització Mundial de la Salut.

Els socialistes consideren que les polítiques en matèria de mobilitat i medi ambient a la ciutat són contradictòries i suposen un desgavell per als ciutadans i un malbaratament de recursos públics. La reobertura de la Rambla suposaria posar en qüestió el model de ciutat, la mobilitat i afectaria greument el transport públic.

El grup municipal veu amb molta preocupació la constant improvisació del govern liderat per Jordi Ballart amb ERC i Junts i la deriva de la ciutat cap a un model de mobilitat totalment obsolet i fracassat.

El PSC recorda de nou que el Pla de Mobilitat actual està caducat des del 2021 i demana al govern que situï al capdavant del Servei de Mobilitat, sense direcció des de fa mesos, a una persona experta i de reconegut prestigi en la matèria.

Finalment, el PSC demana que l'alcalde deixi d'improvisar en qüestions tan rellevants i que convoqui urgentment la Taula de Mobilitat de Terrassa.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 19 January 2024 - 11:55:49 in Varios by Director