Mar d´Estiu retorna la capitalitat musical al Maresme

L'espai La Llàntia, de Santa Susanna, acollirà un cartell de luxe on destaquen Malú, Rozalén, Ara Malikian, Sergio Dalma i Mushkaa + The Tyets.

El nou festival Mar d’Estiu és l'aposta dels ajuntaments de Santa Susanna i Pineda de Mar, per a omplir les vetllades del Maresme amb les millors propostes musicals. Aquest nou projecte carregat d’il·lusió compta amb la direcció de la promotora barcelonina TheProject i neix per esdevenir una autèntica referència.


La convocatòria inclou més de 10 propostes amb concerts per a tots els gustos, que tindran lloc a l'espai La Llàntia de Santa Susanna, al costat mateix de Pineda de Mar. Una localització del tot envejable a tocar del mar, ben aprop de l’estació ferroviària, amb línes properes d’autobús i zones d’aparcament accessibles. En sintonia amb l'aposta de Santa Susanna i Pineda de Mar per la sostenibilitat, el festival Mar d’Estiu planteja un veritable compromís amb el medi ambient apostant per la mínima empremta, el reciclatge de residus i el transport ecològic no contaminant com a primera opció, entre d'altres iniciatives. Els concerts acabaran a les 11 de la nit per tal de conciliar l'oci i el descans de veins, a més de facilitar la tornada en transport public.

El festival arribarà durant la primera quinzena d’agost, comptant també amb un espai Village per actuacions de petit format. Inclourà una programació amb propostes 100% catalanes, emergents i amb veu de dona. També hi haurà espai per gastronomia i productes KM0. L'espai La Llàntia, de Santa Susanna, acollirà els principals concerts per mantenir un enfocament transversal i polièdric, amb propostes per a tots els públics. El cartell girarà al voltant dels grans noms amb trajectòries artístiques consolidades, parant especial atenció a l’escena catalana.

Els divertidíssims Ojete Calor inauguraran el cicle el 3 d’agost, donant pas a una programació que comptarà amb un bon grapat de grans noms com Luz Casal, Ara Malikian, Sopa de Cabra i Los Secretos. Artistes de gran renom com Malú, que repassarà en directe les seves millors cançons, l’estimadíssim Sergio Dalma i Juan Magán, amb els seus hits de ball llatins, també formen part d’aquesta cita estel·lar. El gadità Antoñito Molina, en plena espiral ascendent, és tota una realitat indiscutible d’aquesta temporada, arribant a audiències cada cop més grans. Els sempre inspirats God Save The Queen i Rozalén, que presentarà el seu nou disc El Abrazo, també ens acompanyaran.

Tampoc podem deixar de banda els més joves, així que el cartell inclou un doble concert amb dues de les propostes més rabiosamet actuals i populars de la nostra escena: Mushkaa i The Tyets completen un festival Mar d'Estiu que promet grans moments pels amants de la millor música en directe.

Tota la informació a mardestiu.cat

Entrades a la venda demà divendres, 22 de març, a les 12 h.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 21 March 2024 - 14:09:40 in Varios by Director