La entitat Som Prematurs organitza una Masterclass de Zumba el 25 maig 2024 a Igualada

El dissabte 25 de maig d' 11:00 a 13:00 hem organitzat la 6a Masterclass Benèfica de Zumba en la plaça de Cal Font d'Igualada, per a recaptar fons per a l'associació.

Les edicions anteriors han estat un èxit amb més de 600 persones ballant per i per a la prematuritat i amb més de 4000 € recaptats que han anat íntegrament destinats a projectes que estem duent a terme en els 15 hospitals en els quals col·laborem actualment.

Per aquest motiu, us animem que aquest dia vingueu a passar un matí amb nosaltres, si us inscriviu, tindreu una borsa amb regals i també podreu participar en els sortejos de productes que ens han regalat diverses empreses (Vol en globus, nits d'hotel, cistelles de productes...).

Per a poder tenir accés a la bossa i als sortejos és imprescindible que compreu el vostre tiquet per només 8 € en el següent enllaç:

https://somprematurs.cat/esdeveniment-zumba-maig/

A partir de les 9:00 h, els inscrits a la Masterclass, ja podreu passar per la plaça de Cal Font a recollir la vostra bossa d'obsequis i escollir la vostra talla de samarreta.

Aquest mateix dia, també se celebra a Igualada la Urban Running, on han organitzat més activitats que segur us agradaran com per exemple: carreres d'adults, de nens, de carrets ...

Us esperem a tots/es per a passar un dia molt especial en família.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Saturday 20 April 2024 - 10:29:34 in Varios by Director