Terrassa enceta la jornada electoral amb les 261 meses constituïdes

Els 54 col·legis de la ciutat han obert amb normalitat a les 9 hores

Les 160.398 persones cridades a votar a Terrassa en les eleccions al Parlament Europeu d'aquest 9 de juny ho poden fer amb normalitat als 54 col·legis electorals de la ciutat. Les 261 meses disponibles s'han constituït amb les persones que havien estat seleccionades al sorteig de les meses al voltant de les 9 hores.

Més de 1.100 persones participen en l'operatiu d'aquest diumenge. El gruix correspon a 783 membres de meses i 75 representants de l'administració i 74 transmissors de dades, als que caldria afegir les forces de seguretat, equips de muntatge, conserges, personal de neteja i persones informadores i notificadores, entre d'altres.

L'Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa un dispositiu informatiu per a la jornada electoral d'aquest diumenge, 9 de juny, amb l'objectiu de mantenir informada la ciutadania i els mitjans de comunicació a través de diferents canals. El web municipal tindrà un apartat dedicat a les eleccions, al qual es podrà accedir a través de la pàgina principal. Un cop tancada la votació, enllaçarà amb l'apartat de la pàgina web del Ministeri de l'Interior on apareixeran, a partir de les 23 h, les dades de l'escrutini corresponent a la ciutat de Terrassa. De cara a dilluns, amb el 100% de l'escrutini, la pàgina www.terrassa.cat/eleccions oferirà tots els resultats dels comicis a Terrassa i les dades segregades per districtes i barris.

L'Ajuntament informarà també al llarg de la jornada electoral a través de les xarxes socials X, Facebook i Instagram de les possibles incidències que es puguin registrar durant la jornada electoral i de l'índex de participació.

L'Ajuntament de Terrassa coordina el dispositiu electoral, amb la implicació d'altres administracions, com ara la Subdelegació del Govern a Barcelona i la Junta Electoral de Zona
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Sunday 09 June 2024 - 10:38:12 in Varios by Director