Els estudiants de l’ETSEIAT acullen el X congrés estatal de l’Associació d’Estudiants d’Aeronàutica i de l’Espai (AEAE)

X Congrés d’estudiants de l’AEAE: Dies 20, 21, 22 i 23 de novembre a l’ETSEIAT. (c/Colom 11. Terrassa)

L’ETSEIAT va ser la fundadora d’aquesta associació i acull, per segona vegada, el congrés estatal al que participen totes les universitats espanyoles que imparteixen estudis d’enginyeria aeronàutica. El congrés serà inaugurat el dia 20 de novembre a les 17h pel director de l’ETSEIAT, Miguel Mudarra; l’Alcalde de Terrassa Jordi Ballart; la presidenta de l’AEAE Yolanda Trujillo i el delegat d’estudiants de l’ETSEIAT Adrián Sánchez.

El proper dia 20 de novembre, a partir de les 17h s’iniciarà a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) el X Congrés de l’Associació d’Estudiants d’Aeronàutica i de l’Espai (AEAE). Aquesta associació va ser fundada per estudiants de l’ETSEIAT fa 10 anys i aplega estudiants de les universitats espanyoles que imparteixen estudis d’enginyeria aeronàutica.

Aquestes universitats són la Universidad de Cádiz, Universidad Politécnica de Valencia, Universidad de León, Universidad Rey Juan Carlos, Universidad de Sevilla, Universidad Carlos III, Universidad Politécnica de Madrid i la Universitat Politècnica de Catalunya, representada per estudiants de Escola d’ Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels i de l’escola amfitriona, la mateixa ETSEIAT.

Segons explica Adrián Sánchez, delegat d’estudiants l’ETSEIAT i un dels organitzadors del congrés, “Amb aquesta trobada pretenem posar en comú inquietuds i projectes entre els estudiants de l’àmbit aeroespacial de tot l’Estat i arribar al màxim de consens en relació a la postura a adoptar davant del projecte de nova ordenació d’estudis que impulsa el ministre Wert”, afirma Sánchez.

De fet, el programa del congrés preveu reunions entre els participants per analitzar les problemàtiques dels actuals plans d’estudi i del projecte ministerial de nova ordenació de plans d’estudi, que ara contempla un grau de 4anys de grau més de 2 anys de màster habilitador per a la professió i que podrien convertir-se en 3 anys de grau més 2 anys de màster habilitador.

El programa d’activitats també inclou un debat sobre les normes legals que actualment reglamenten l’ús del vehicles aeris no tripulats (UAV). Els organitzadors del congrés tenen previst enviar les conclusions d’aquest debat al Ministeri de Transports i Comunicacions.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 20 November 2014 - 10:21:10 in Varios by Director