Ciutadans sol·licita a PSC i TeC que deixin de donar suport a propostes en favor dels polítics separatistes empresonats

• El portaveu de Cs a Terrassa, Javier González, denuncia que un ajuntament il·luminat de groc "no representa la voluntat general dels tarrasenses"

El portaveu de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha reclamat públicament que "PSC i TeC rectifiquin i deixin de recolzar iniciatives que posicionen l'ajuntament de tots els tarrasenses en favor dels polítics separatistes". González ho ha manifestat després que l'alcalde de Terrassa declarés que complirà un acord de portaveus del passat mes de novembre pel qual l'ajuntament de Terrassa s'il·luminarà de groc de manera indefinida, en solidaritat amb els presos empresonats per saltar-se les lleis.

El dirigent de Cs a Terrassa ha expressat el seu respecte pels acords polítics, però assenyala que "la voluntat expressada en les passades eleccions per una àmplia majoria de ciutadans de la nostra ciutat ratifiquen la idea que Terrassa no és una ciutat independentista" i ha instat a l'ajuntament a "no posicionar-se en favor dels qui s'han saltat les lleis". Per això, el dirigent de Cs a Terrassa vol donar l'oportunitat al nou alcalde de Terrassa del PSC, Alfredo Vega, i a Xavi Matilla portaveu de TeC al fet que "rectifiquin la seva posició de suport als partits separatistes perquè cessi immediatament la il·luminació de color groc de la façana municipal".

"L'ajuntament de Terrassa és de tots els seus veïns, no pot ser que es converteixi en expressió i homenatge d'unes persones que s'han saltat les lleis i, conseqüentment, es troben subjectes a l'acció de la justícia, com qualsevol altre ciutadà", ha conclòs el portaveu de Cs.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 29 December 2017 - 11:17:08 in Varios by Director