El Terrassa Street Art una iniciativa en creixement

El projecte d'Art Comunitari "Terrassa Street Art" segueix creixent i en aquesta quarta edició 200 infants i adults de la nostra ciutat han participat en aquest projecte d'art comunitari que ja està esdevenint una cita anual esperada per a moltes persones amb ganes de gaudir de l'art en primera persona.

Durant el mes de febrer i març s'han realitzat tallers gratuïts per a infants a totes les biblioteques de la ciutat on s'ha treballat la veu, el moviment, elements teatrals per a preparar l'espectacle final que aquest any ha sigut el musical titulat "L'Aniversari" compost pel terrassenc Joan Martínez Colás.

Els adults també han tingut els seus tallers i els han fet al Centre Cívic President Macià. També s'han sumat a la iniciativa l'Associació Educativa de Can Palet, l'Associació a favor dels discapacitats la OKA, el Centre d'Educació Especial L'Heura o l'Escola de Música de la TECNOS

Unes dues-centes artistes han participat en les tres representacions que s'han fet del musical, el dia 11 de març al Centre Cívic Alcalde Morera, el 13 al Centre Cívic Montserrat Roig i la representació final el divendres passat a l'Auditori Municipal.

Per l'espectacle s'ha comptat amb la col·laboració d'artistes locals com Teresa Sànchez, Sílvia Bartés, Laia Camps, Jordi Garreta o Joan Martínez Colás.

Aquest projecte de democratització cultural, descentralització i dinamització comunitària aplicat al territori, posa accent en la importància de crear nous hàbits de consum cultural i promoció d'activitats artístiques com a element d'integració i cohesió de la població.

La iniciativa esà liderada per BCC amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa (Cultura) i la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa, Perruqueria Innova't o Magic Box Toys.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 19 March 2019 - 16:06:35 in Varios by Director