El Circ Raluy Legacy torna a Terrassa per presentar el seu nou espectacle: #THEMAGICFORMULA.

#THEMAGICFORMULA és el nom de la nova producció que el circ presentarà el proper 2 de maig a Terrassa

o El nou Show combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial

o Els artistes familiars com el gran Luis Raluy, les seves filles i néts, actuen al costat de grans i premiades figures internacionals.

o Coincidint amb la presentació del nou espectacle, el Circ Raluy Legacy estrena la seva nova carpa, tot un homenatge als anys daurats del circ.

El proper 2 de maig torna a Terrassa el Circ Raluy Legacy per presentar el seu nou espectacle: #THEMAGICFORMULA. Un impressionant Show completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

A #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan reconegut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

El Circ Raluy Legacy, estrena la seva nova carpa. Amb aquest nou disseny, vol retre homenatge als anys daurats del circ, la pròpia essència i punt de partida del Circ Raluy Legacy. Una sèrie d'il·lustracions de l'època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l'òpera i el teatre.

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

El Circ s’ubicarà a:

Plaça Nova (c/Baldrich) La venda d’entrades es farà a la web www.circoraluy.com o a les taquilles del Circ
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 23 April 2019 - 11:54:39 in Varios by Director