El alcalde de Terrassa dicta un bando dirigido a los niños, con recomendaciones para el confinamiento

La Policía Municipal hará actos de agradecimiento a la ciudadanía cada tarde, a todos los distritos y en función de la disponibilidad del servicio

En la reunió telemàtica del Comitè d'Emergència Municipal d'avui, el Govern municipal ha acordat les següents mesures:

1.- L'alcalde de Terrassa dicta un Ban adreçat a les nenes i els nens

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha dictat avui un Ban oficial, adreçat a totes les nenes i tots els nens de la ciutat, amb un conjunt de recomanacions per fer més passable aquesta etapa de confinament. (trobareu el ban en arxiu adjunt)

2.- La Policia Municipal realitzarà actes d'agraïment a la ciutadania cada tarda, a les 20h, a tots els districtes de la ciutat, en funció de la disponibilitat del servei

El Govern municipal ha acordat autoritzar que la Policia Municipal realitzi actes d'agraïment a la ciutadania cada tarda, a les 20h, a tots els barris de la ciutat i sempre en funció de la disponibilitat del servei. L'objectiu d'aquests actes és mostrar agraïment als terrassencs i terrassenques, a les persones que treballen per lluitar contra el coronavirus i a totes les persones que tenen ara restringida la seva mobilitat.

3.- El telèfon gratuït 010 donarà servei els diumenges a la tarda

El Govern municipal ha valorat la necessitat de què el telèfon gratuït 010 torni a donar servei i informació els diumenges a la tarda. D'aquesta manera, es corregeix una mesura adoptada la setmana passada. Així, en cap de setmana l'horari del 010 passa a ser de 10 a 14h i de 16 a 19h.

Com a criteri general, els horaris del servei es podran ampliar o reduir en funció de la demanda o de la situació en cada moment.

4.- Funerària de Terrassa ofereix a les famílies la possibilitat de realitzar vetlles i comiats quan acabi aquest període

Funerària de Terrassa es posa a disposició de les famílies que en l'actual situació no poden fer vetlles ni comiat, per tal d'oferir-los la possibilitat de fer-ho, si ho desitgen, una vegada finalitzi aquest període.

Per altra banda, Funerària de Terrassa posa també a disposició de les famílies el seu servei d'acompanyament en el dol, que actualment es realitza de forma telemàtica.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 02 April 2020 - 16:25:16 in Varios by Director