Aquest cap de setmana entren en funcionament els trenets de Nadal que recorreran els carrers de diversos barris de la ciutat

El Juguem + surt del Recinte Firal i arriba a diferents barris de Terrassa els dies 28, 29 i 30 de desembre amb espectacles familiars

El proper dissabte 19 de desembre entraran en funcionament els primers trenets de Nadal que recorreran els carrers de la ciutat durant aquestes festes, concretament els que circularan pels barris del Centre i de la Maurina i Ca n'Aurell. En dies posteriors entraran en funcionament els trenets que recorreran els barris de Sant Pere Nord i Sant Pere; Ca n'Anglada i Ègara; Can Palet, Cementiri Vell, Plaça Catalunya-Escola Industrial i Vallparadís; i les Arenes, la Grípia i Sant Llorenç.

Els trenets funcionaran seguint les normes estrictes de seguretat per la Covid-19, en recorreguts que duraran entre 15 i 20 minuts i amb un preu d'1 euro. Els trenets es desinfectaran totalment cada dia i després de cada servei es desinfectaran els seients utilitzats. L'aforament es reduirà al 50% i s'ocuparan les diferents files de seients de forma alterna. Totes les persones que hi pugin hauran de dur mascareta i es disposarà de gel hidroalcohòlic a la parada. Els tiquets es podran adquirir a una guixeta ubicada a les parades de sortida.

Aquests són els dies de funcionament, els horaris i els diferents itineraris:

Trenet «Salvador Espriu» al Centre
, en col•laboració amb l'Eix Comercial Terrassa Centre

Dies: del 19 de desembre al 4 de gener. Horari: d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Els dies 24 i 31 de desembre d'11 a 14 h. Tancat els dies 25, 26 de desembre i 1 de gener. Parada: plaça de Salvador Espriu. Itinerari:

Pl. de Salvador Espriu – Raval de Montserrat– Rasa – Nou de Sant Pere – Creu Gran – Mas Adei – pg. del Compte d'Ègara – Font Vella – pl. Vella – Major – Unió – arribada a la pl. de Salvador Espriu.

Trenets als barris


Trenet «Maria Aurèlia Capmany»
, a la Maurina i Ca n'Aurell. Dies: 19, 20 i 21 de desembre. Horari: d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Parada: Avinguda d'Àngel Sallent, davant del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany. Itinerari:

Avinguda d'Àngel Sallent, en sentit sud - ronda de Ponent, en sentit sentit nord – Núria – passeig del Vint-i-dos de Juliol – Sant Marc – Marconi – Pare Llaurador – avinguda de Santa Maria Mazzarel•lo, en sentit sud – avinguda d'Àngel Sallent, en sentit sud.

Trenet «President Macià», Sant Pere Nord i Sant Pere. Dies: 22, 23 i 24 de desembre. Horari: d'11 a 14 h i de 17 a 20 h; el dia 24, d'11 a 14 h. Parada: rambla de Francesc Macià, davant del Centre Cívic President Macià. Itinerari:

Carrer de Provença – Ample, fins a la plaça del Triomf – Mercat de Sant Pere – Francesc Salvans – avinguda de l'Abat Marcet – plaça de l'Aigua – rambla de Francesc Macià – canvi de sentit a la cruïlla de Mossèn Tatcher amb la rambla de Francesc Macià.
[b]
Trenet «Montserrat Roig», Ca n' Anglada i Ègara. Dies 27, 28 i 29 de desembre. Horari: d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Parada: carrer de Sant Tomàs, davant del Centre Cívic Montserrat Roig. Itinerari:

Carrer de Sant Tomàs – Sant Damià – Jacint Elias – avinguda de Barcelona – plaça de la Dona – avinguda de Jaume I – Periodista Grané – Renaixement – ctra. de Castellar – plaça de la Dona – ctra. de Castellar – Pau Marsal – Miquel Vives.

Trenet «Alcalde Morera», Can Palet, Cementiri Vell, Plaça Catalunya-Escola Industrial i Vallparadís. Dies 30, 31 de desembre i 2 de gener. Horari: d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. El dia 31 de desembre, d'11 h a 14 h. Parada: carrer de Colom (entre els números 261 i 271), a la vorera del davant de la plaça de Can Palet. Itinerari:

Carrer d'Àngel Guimerà – Menéndez y Pelayo – Joan Miró – rambla de Sant Nebridi – Prat de la Riba – Doctor Pearson – ctra. de Castellar.

Trenet «Joan XXIII», les Arenes, la Grípia i Sant Llorenç. Dies 3 i 4 de gener. Horari: d'11 a 14 h i de 17 h a 20 h. Parada: carrer de Joan XXIII. Itinerari:

Carrer de Joan XXIII – Puigmal – Mont Perdut – passeig del Vint-i-dos de Juliol – passeig del Camp del Roure – Mont Perdut – Tibidabo – Aneto – Reus – Cervera – Olot – Solsona – ctra. de Castellar – Borges Blanques – Vendrell – Mura – Tortosa.

Juguem + 2020

Enguany, el Juguem + surt del Recinte Firal i es trasllada als barris. Les mesures de seguretat preses a causa de la Covid-19 fan que els tallers s'hagin convertit en espectacles als barris de Sant Pere Nord, Can Palet, la Maurina i el Centre els dies 28, 29 i 30 de desembre.

D'acord amb les indicacions de Protecció Civil, aquest any no ha estat possible el disseny d'activitats infantils en format de tallers i, per això, només es faran espectacles per què els infants i les seves famílies puguin gaudir-los com a espectadors a quatre espais diferents de la ciutat i de manera simultània, amb vinculació als eixos comercials, sempre seguint les indicacions del Procicat i en espais aptes i segurs.

A cada espai s'oferiran espectacles de petit format d'una durada aproximada de 35 a 40 minuts. L'accés als espectacles serà amb entrada prèvia al preu d'1 euro. Properament, s'informarà de com es podran aconseguir les entrades a través d'Internet. L'horari dels espectacles serà a les 11, 12.30, 17.30 i 19 h.

Centre

Espai dels espectacles: plaça de la Torre del Palau

28 de desembre – Espectacle de contes «El Rodacontes», Cia: Jordi Tonietti
29 de desembre – Espectacle de circ «Trenzadas», Cia. 23 Arts Produccions
30 de desembre – Espectacle de titelles «Cua de rata», Cia. Ton Muntané

Sant Pere Nord

Espai dels espectacles: plaça del Primer de Maig

28 de desembre – Espectacle de contes «Un Nadal penjat de contes», Cia: Susagna Navó
29 de desembre – Espectacle de contes «El Rodacontes», Cia. Jordi Tonietti
30 de desembre – Espectacle de circ «Trenzadas», Cia. 23 Arts Produccions

Can Palet

Espai dels espectacles: Centre Cívic Alcalde Morera

28 de desembre – Espectacle de circ «Trenzadas», Cia. 23 Arts Produccions
29 de desembre – Espectacle de titelles «Cua de rata», Cia. Ton Muntané
30 de desembre – Espectacle de contes «Un Nadal penjat de contes», Cia: Susagna Navó

La Maurina

Espai dels espectacles: Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany

28 de desembre – Espectacle de titelles «Cua de rata», Cia. Ton Muntané
29 de desembre – Espectacle de contes «Un Nadal penjat de contes», Cia: Susagna Navó
30 de desembre – Espectacle de contes i animació: «Ara t'ho explico!», Cia. Jordi Tonietti
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 17 December 2020 - 22:45:32 in Varios by Director