Les xarxes socials i el vot per correu protagonitzaran la campanya del PSC

Els socialistes han presentat la campanya electoral que s’inicia aquesta nit


El PSC ha presentat la campanya electoral que els socialistes han organitzat a Terrassa per a les Eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer. El Primer Secretari del PSC local, Alfredo Vega; i el Secretari d’Organització i Acció Electoral, Javi García, han estat els encarregats d’explicar les principals línies de la campanya electoral que duran a terme a Terrassa.

La situació sanitària marcarà la campanya, i per aquest motiu el PSC no organitzarà cap acte presencial a la ciutat. Els socialistes només mobilitzaran a la seva militància per repartir octavetes per les bústies dels domicilis, i per exercir d’apoderats/des al col·legis durant la jornada electoral. La resta d’actes seran on-line a través del canal de YouTube del partit.

Alfredo Vega ha afirmat que «comencem la campanya amb optimisme, amb expectatives de guanyar les eleccions i encapçalar el proper govern de la Generalitat per superar aquesta etapa de crisi». Segons Vega: «Catalunya mereix un govern estable i sensat. Un govern que posi per davant de tot el benestar de les persones».

Per al líder dels socialistes egarencs, «volem ser decisius per tancar aquesta etapa de crisi i per liderar un govern de diàleg, un govern centrat en la reconstrucció i el problemes del país, dels treballadors i treballadores, de les empreses, dels autònoms, de totes i tots els que cada dia lluiten per sortir endavant».

Javi García ha explicat que «no volem que ningú es quedi a casa sense votar per por al coronavirus, així que estem realitzant una potent campanya d’informació del vot per correu». El PSC ha fet arribar a més de 60.000 llars de la ciutat una infografia amb les instruccions per demanar el vot per correu, que finalitza el dia 5 de febrer.

García també ha anunciat que des de demà obren l’Oficina de la Candidata: «Qualsevol persona que vulgui, mitjançant cita prèvia, podrà demanar hora amb la nostra candidata al Parlament, l’Eva Candela, per poder parlar amb ella, traslladar-li les seves inquietuds i obtenir informació sobre el programa dels socialistes». La petició s’haurà de fer al telèfon de l’agrupació o a través de les xarxes socials del partit.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 28 January 2021 - 19:24:43 in Varios by Director