El Festival Jardins Pedralbes, finalista com a Millor Festival Mitjà Format i Millor Fotografia als reconeguts guardons Iberian Festival Awards

Els premis es lliuraran el proper 11 de març a Maia (Portugal)

El festival, organitzat per Concert Studio, va celebrar la seva desena edició aquest estiu (2022) i va comptar amb estrelles nacionals i internacionals com Patti Smith, Simply Red, Jethro Tull, A-ha, Crowded House, George Benson, Raphael o Juanes, entre d'altres artistes.

El Festival Jardins Pedralbes opta al màxim guardó, el de Millor Festival (de Mitjà Format), i al de Millor Fotografia, als Iberian Festival Awards, uns premis que celebraran la seva gala de lliurament a Maia (Portugal) el proper 11 de març.

El festival, que va celebrar la desena edició l'estiu passat, ha aconseguit fer-se els últims mesos amb el Premi ARC a Millor Programació i el guardó a Festival amb Millor Producció als Premis Fest 2022. A més, la premsa internacional ha reconegut la darrera edició de la trobada musical com el festival d´estiu d´Europa amb Millor Programació.

Els Iberian Festival Awards són uns prestigiosos premis internacionals que reconeixen les contribucions i els èxits dels organitzadors de festivals i els agents de la indústria cultural. Aquesta iniciativa té com a objectiu potenciar les relacions ibèriques, optimitzar, fer créixer i posar en funcionament vincles efectius entre els dos països. En edicions anteriors d'aquests premis, el Festival Jardins Pedralbes ha estat reconegut com a Millor Festival d'Espanya i Millor Promotor Turístic.

A més d'aquestes distincions, també cal destacar el guardó a Millor Festival d'Espanya de Mitjà Format que va rebre el Festival Jardins Pedralbes als Premis FEST 2019, la Medalla d'Honor de Foment del Treball a la Trajectòria Empresarial del seu promotor, Martín Pérez, lliurada el 2020 i el Reconeixement de Barcelona Sustainable Tourism al festival per afavorir el transport elèctric dins del recinte per a persones amb mobilitat reduïda, fent del festival un lloc més inclusiu.

Aquests guardons suposen un reconeixement a deu anys de festival en què la trobada musical ha crescut en reputació, prestigi i qualitat fins a convertir-se en una referència internacional amb una programació musical d'alt prestigi amb noms de primera divisió. A més, la ubicació del festival i el bon clima dels mesos en què se celebra (juny i juliol) ha propiciat també l'èxit del village, amb concerts d'artistes emergents i propostes gastronòmiques de qualitat i de proximitat. Per totes aquestes raons, el Festival Jardins Pedralbes s'ha consolidat com una de les fortaleses musicals de Barcelona que cada any connecta amb el públic local, nacional i internacional.

Martín Pérez, director del festival, ha declarat que des de Concert Studio “estem molt agraïts i contents per rebre aquestes importants nominacions en un moment complex per al festival, atesa la licitació acabada de publicar per la Generalitat de Catalunya, i suposa també un reconeixement per a les milers de persones que estan donant suport al festival”.

Lliurament dels Premis

El proper 11 de març es donaran a conèixer els guanyadors dels Iberian Festival Awards en una gala que se celebrarà a Maia (Portugal).

Moltes gràcies a totes les persones que heu fet possible que siguem finalistes.

Equip Festival Jardins Pedralbes
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 31 January 2023 - 17:23:00 in Varios by Director