Mishima s'incorpora al cartell de Girona Music Festival

David Bisbal 路 Miki Nu帽ez 路 Antonio Jos茅 路 Mishima 路 Pastora Soler 路 Paco Candela 路 Manel 路 Comandante Lara 路 Carlos Latre 路 Mag Lari 路 Pot Petit 路 Toni Moog

Girona Music Festival anuncia la incorporaci贸 de Mishima al cartell de la seva primera edici贸. Ser脿 el 21 d'agost quan el grup del pop catal脿 amb influencies de can莽ons d'autor trepitjaar脿 aquest escenari oferint el millor dels seus repertoris.

Les entrades per aquest concert estaran disponibles a partir de dem脿 14 de juliol a les 12h a trav茅s de www.gironamusicfestival.com. Les entrades per a la resta de concerts ja es poden adquirir a trav茅s del mateix canal. El preu de les mateixes oscil路la entre els 10 鈧 i els 90 鈧 segons l'esdeveniment (despeses de distribuci贸 no inclosos).

Girona Music Festival, se celebrar脿 en un entorn id铆l路lic a l'aire lliure del 19 al 30 d'agost al parc dels Ribes del Ter, Girona. Tindr脿 un aforament de 800 espectadors i alguna de les seves jornades comptar脿 amb 2 passes al dia.

Manel i Pastora Soler havien estat les darreres incorporacions al cartell d'aquesta primera edici贸. Manel, que acaba de reprendre les seves actuacions despr茅s dels mesos de confinament, presentar脿 el seu gira 'Per la Bona Gent' conseq眉猫ncia del seu cinqu猫 treball discogr脿fic. Pastora Soler, una de les millors veus del nostre pa铆s, actuar脿 en aquest escenari, presentant la seva gira 'Sentir' on oferir脿, a m茅s dels seus coneguts 猫xits, els temes corresponents a aquest, el seu dotz猫 disc. Girona Music Festival tamb茅 comptar脿 amb les actuacions de Paco Candela, que acaba d'editar el seu nou disc 'Alma de Pura Raza', o el de Miki Nu帽ez, amb el qual gaudirem de la frescor que irradien ell i els temes del seu primer 脿lbum, 'Amuza', que va debutar en gran posicionant-se en el n煤mero 1 de vendes a Espanya despr茅s de la seva publicaci贸. David Bisbal, 茅s un dels grans artites que tamb茅 formar脿 part d'aquest gran esdeveniment, amb el seu nou espectacle, '脥ntimo 2020', adaptat en un temps r猫cord a aforaments m茅s limitats, en els que d'una banda la seguretat i, per un altre, la intimitat amb el p煤blic, prevaldran sobretot la resta. David Bisbal adaptar脿 les can莽ons d'un repertori 煤nic per a mostrar-se encara m茅s personal i pr貌xim davant els seus fans, creant en cada concert d'aquesta gira un ambient exclusiu, emotiu, original. Antonio Jos茅, 茅s un altre dels grans confirmats a aquesta extraordin脿ria cita. Aquest artista que en a penes 5 anys de carrera ha aconseguit unes xifres de vertigen - m茅s de 200 dates de gira, m茅s de 600 mil espectadors li han vist en directe, 7 discos de Plat铆 i 5 d'Or - presentar脿 el seu 煤ltim 脿lbum, 'Ant铆dot', un disc molt internacional que compta amb tot el necessari per a ser un directe inoblidable i no defraudar a ning煤.

D'altra banda, un aspecte tan necessari com l'humor, en aquests temps que corren, tamb茅 estar脿 molt present en aquest festival que comptar脿 amb els shows de destacats monologuistes com Carlos Latre, Comandant Lara o Toni Moog.

Tampoc faltaran divertides propostes per a gaudir en fam铆lia com les actuacions del Mag Lari i Pot Petit.

A m茅s de la zona d'espectacle, Girona Music Festival comptar脿 amb una zona de Market on podr脿s trobar diferents llocs de roba i complements a m茅s d'ofertes per a menjar i beure. Aquest espai estar脿 obert a partir de les 16h i estar脿 situat en zona d'ombra.
Cartell Girona Music Festival:

19 agost 22:00 h - Paco Candela
20 agost 22:00 h - Comandante Lara
21 agost 22:00 h - Mishima
22 agost 22:00 h - David Bisbal
23 agost 22:00 h - Miki Nu帽ez
24 agost 22:00 h - Antonio Jos茅
25 agost 22:00 h - Manel
26 agost 22:00 h - Pastora Soler
27 agost 22:00 h - Carlos Latre
28 agost, 2 pases 19:00 h i 22:00h - Mag Lari
30 agost 19:00 h - Pot Petit
30 agost - 22:00 h Toni Moog
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Monday 13 July 2020 - 11:19:17 in Varios by Director