Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, Judit Neddermann & Quartet Brossa i Paul Fuster s'afegeixen al cartell del 18è Festival Mil·lenni

A la recta final del Festival s'incorporen tres actuacions estrella del panorama català.

Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach arriben a la Sala El Molino el pròxim 19 d'abril a les 21h on presentaran el seu disc debut: ‘A soles’. Aquest duet mostra un mig camí entre la cançó melòdica, la cobla i el flamenc d'una manera molt personal, amb un disc completament creat per elles mateixes. Volen mostrar dualismes molt interessants, de relació contrastada entre les pròpies fragilitats i fortaleses. Juntes, amb dues sensibilitats, creen un projecte sorgit de l'alliberació de la seva creativitat.

De vegades en la música succeeix, així, sense més. I t’embolica aquesta estranya sensació de recer i exposició permanent. Alguna cosa que cristal·litza en un camí empedrat per processos. Alguna cosa que dóna veu pròpia i calla al mateix temps. En alguna cosa així caminen. Sense pressa però sense pausa. I fer música, on sigui. Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach presenten el seu primer disc conjunt ”A solas“. Com a caragols amb la seva casa a coll, es porten el necessari per gravar cada cançó en un lloc diferent. Una cova. Una fàbrica abandonada. Un bosc. Aquesta vegada han decidit fer elles mateixes tot el que comporta un disc; els enregistraments, la producció, el disseny del disc… d’aquesta forma presenten les seves cançons. Una oda al personal, per sobre de tot.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 16 March 2017 - 15:55:25 in Varios by Director