El jazz manouche de Gipsy NUR Project tanca el cicle de concerts a la fresca dels divendres a la nit al Kau de les fades

El concert d'aquest divendres començarà a les 10 de la nit i és gratuït.

Núria Jaouen lidera el projecte Gipsy NUR Project. Fotografia: Elena Angrill·El Kau de les fades tanca el cicle dels 5 concerts d'estiu amb una de les propostes més inèdites i originals, la de Gipsy NUR Project.

·El cicle "Música a la fresca" es tanca amb un important augment de públic. Més de 400 persones han desfilat per algun dels 5 concerts programats.


De pare francès i mare catalana la Núria Jaouen (Pithiviers, Loiret, França, 1982) milita frenèticament a la vida cultural de Terrassa. És compositora, poetessa, pianista, clavecinista, cantant...

Gipsy NUR Project és el seu projecte més personal basat en la interpretació de la cançó francesa (Édith Piaf, Trénet, Brassens, Gainsbourg, Zaz,...) i composicions pròpies amb arranjaments de jazz manouche i swing.

Aquesta fusió resulta molt original, fresca i sorprenent, sobretot per l'alta càrrega emocional i l'autenticitat que destil•len totes les cançons.

“Rencontres” (HitSound, 2016) és el primer disc de Gipsy NUR Project sota la producció d'en Lluis Cuadrench. El disc contè deu temes en francès i dos en català, amb músics destacats de l'àmbit jazzístic i clàssic de Catalunya, França, Rússia i Ucraïna.

El disc es va presentar oficialment el passat 27 de novembre de 2016 a la Nova Jazz Cava de Terrassa.


Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 01 August 2017 - 17:34:04 in Varios by Director