El Festival d'Empúries tanca la seva quarta edició amb un 87% d'ocupació

La quarta edició del Festival d’Empúries – Concerts al Fòrum Roma ha assolit un 87% d’ocupació amb gairebé 5.000 assistents

Un total de cinc concerts en tres nits que es van dur a terme de l’11 al 13 d’agost.

El festival va comptar amb les actuacions d’Els Amics de les Arts, Clementina, Blaumut, Pantaleó i Leiva

El Festival d’Empúries va arrancar divendres 11 d’agost amb l’actuació de Clementina que presentava les cançons del seu primer disc Darrere el vent, un recull de nou cançons que recreen paisatges onírics i viatges a través d’un so alegre i íntim i de lletres amb regust de conte.

A continuació va ser el torn d’Els Amics de les Arts que van oferir un concert de gairebé dues hores, on van poder presentar les cançons dels seu esperat darrer disc, Un estrany poder, i fer un repàs per tota la seva discografia.

L’endemà, el 12 d’agost, Pantaleó obria la nit presentant els temes del seu darrer treball discogràfic L‘Apartament .

Seguidament va ser el torn de Blaumut que presentava les noves cançons del seu darrer disc, Equilibri, amb un repertori combinat on no van faltar les celebrades “Bicicletes“ i “Pa amb oli sal”.

Finalment, per tancar la quarta edició, una de les actuacions més esperades: el diumenge 13 d’agost Leiva va oferir un concert impecable. Recolzat per la Leiband, va presentar en directe el seu disc Monstruos, alhora que introduïa al repertori de la nit cançons de la seva llarga trajectòria com a músic, incloses alguna versió i homenatges. L’artista va fer vibrar tot el públic assistent des de la primera cançó en un concert per recordar de gairebé dues hores.

El Festival d’Empúries, consolidat com una de les cites musicals de l’estiu, en l’entorn privilegiat de les Ruïnes d’Empúries, ja està treballant en la propera edició.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 17 August 2017 - 22:26:38 in Varios by Director