Barrence Withfield meets Los Mambo Jambo + The Fuzillis + The Big Jamboree i Tori Sparks + Reyes Torío amb Carlitos Bisonte

Barrence Whitfield meets Los Mambo Jambo + The Fuzillis
+ The Big Jamboree & DJ Turista Bang Bang:
Dijous 16 de novembre – 20:15h – La [2] d’Apolo (Barcelona)
Preu anticipada 15€ + despeses – Taquilla: 20€


BARRENCE WHITFIELD inicia una nova gira que arrenca en el marc de CURTCIRCUIT 2017 acompanyat de LOS MAMBO JAMBO, una banda dedicada a explorar i esprémer tots els sons instrumentals dels anys 50 i 60 lligats al rock’n’roll i el Rhythm & Blues. La trajectòria musical de Barrence va arrancar a Boston a principis dels ‘80 quan va conèixer a Peter Greenberg, guitarrista dels Lyres i DMZ. Tots dos compartien passió pel Soul, l’R&B i el rock’n’roll i van crear els ja mítics Barrence Whitfield & The Savages. Avui dia Barrence és considerat com un dels últims screamers que queden en el rock’n’roll.

La imparable màquina londinenca de rock’and’roll grind-a-go-go arriba a CURTCIRCUIT després d’haver fet ballar al públic de sales i festivals nacionals i internacionals. Presenten en exclusiva el seu primer LP en el qual barregen en un atòmic còctel rock’and’roll i les melodies més boges de Las Vegas amb un toc de Grady Gaines dels Upsetters, una mostra de The Fabulous Wailers i una bona dosi de Nick Curran; tot això cobert amb les melodies més ballables, salvatges i esbojarrades del Planeta Terra. THE FUZILLIS uns experts de la festa i així ens ho demostraran.

THE BIG JAMBOREE és una formació de 8 músics amb una àmplia trajectòria musical i experiència sobre els escenaris. Passen per CURTCIRCUIT 2017 per a presentar-nos el seu darrer treball que ens transporta als anys 40 i 50 amb el millor Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock’n’Roll. El seu repertori compta amb composicions pròpies i versions de grans temes coneguts de l’època d’explosió d’aquests estils musicals. The Big Jamboree (“La gran festa”) ofereixen una dosi de bon humor, espectacle visual i espontaneïtat perquè el públic gaudeixi d’una experiència única.BARRENCE WHITFIELD inicia una nueva gira que arranca en el marco de CURTCIRCUIT acompañado de LOS MAMBO JAMBO, un combo dedicado a explorar y exprimir todos los sonidos instrumentales de los años 50 y 60 ligados al Rock’n’Roll y el Rhythm & Blues. La trayectoria musical de Barrence despegó en Boston a principios de los ‘80 cuando conoció a Peter Greenberg, guitarrista de los Lyres y DMZ. Ambos compartían pasión por el Soul, el R&B y el Rock’n’Roll y crearon los ya míticos Barrence Whitfield & The Savages. A día de hoy Barrence es considerado como uno de los últimos screamers que quedan en el rock’n’roll.

La imparable máquina londinense de rock'and'roll grind-a-go-go aterriza en CURTCIRCUIT después de haber hecho bailar al público de salas y festivales nacionales e internacionales. Presentan en exclusiva su primer LP en el que mezclan en un atómico cóctel rock'and'roll con las melodías más locas de Las Vegas con un chupito de Grady Gaines de los Upsetters, una pizca de The Fabulous Wailers y una rebanada de Nick Curran; todo ello cubierto con las melodías más bailongas, salvajes y fiesteras del Planeta Tierra. THE FUZILLIS son unos expertos de la fiesta y así nos lo demostrarán.


THE BIG JAMBOREE es una formación de 8 músicos con una amplia trayectoria musical y experiencia sobre los escenarios. Pasan por CURTCIRCUIT para presentarnos su último trabajo que nos transporta a los años 40 y 50 con el mejor Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues y Rock'n’Roll. Su repertorio cuenta con composiciones propias y versiones de grandes temas conocidos de la época de explosión de estos estilos musicales. The Big Jamboree (“La gran fiesta”) ofrecen una dosis de buen humor, espectáculo visual y espontaneidad para que el público disfrute de una experiencia única.


Tori Sparks + Reyes Torío con Carlitos Bisonte:
Divendres 17 de novembre – 21:30h – Slow (Barcelona)
Preu anticipada 7€ + despeses – Taquilla: 10€


La cantant nord-americana pasa per CURTCIRCUIT per presentar-nos el seu últim treball “La Huerta”. Aquest disc segueix el camí de l’anterior àlbum “El Mar” (2014), en el qual TORI SPARKS i Calamento, tornen a insistir en una particular fusió de rock i sabors flamencs amb tons de blues i folk. Excel·lent intèrpret en viu, Tori domina l’escenari i el seu estil commovedor i hilarant es barreja amb el seu sentit de l’humor irònic i emotives composicions. Un viatge musical d’anada i tornada dels Estats Units a Barcelona que ens traslladarà a un altre món.

La bilbaïna REYES TORÍO, fundadora, compositora i cantant de la mítica banda cowpunk Dinamita pa los pollos establerta a Barcelona des dels anys 90 resumeix en la seva persona el concepte Rock Girl. Acabada d’arribar de Los Ángeles on ha gravat amb el grup americà The Mockers passa per CURTCIRCUIT en un concert molt especial. L’acompanya CARLITOS BISONTE, guitarrista des del ‘86, ha tocat amb bandes com Els Bisontes, Els Negatius o Sleepy La Beef. El rei del Southern Psichedelic Sound.La cantante norteamericana pasa por CURTCIRCUIT para presentarnos su último trabajo “La Huerta”. Este disco sigue el camino del anterior álbum “El Mar” (2014), en el que TORI SPARKS junto a Calamento, vuelven a insistir en una particular fusión de rock y sabores aflamencados con destellos de blues y folk. Intérprete extraordinaria en vivo, Tori domina el escenario y su estilo se mueve entre lo conmovedor e hilarante, mezclando su sentido del humor irónico con emotivas composiciones. Un viaje musical de ida y vuelta Estados Unidos-Barcelona que nos trasladará a otro mundo.

La bilbaína REYES TORÍO fundadora, compositora y cantante de la mítica banda cowpunk Dinamita pa los pollos afincada en Barcelona desde los años 90 resume en su persona el concepto Rock Girl. Recién llegada de Los Ángeles donde ha grabado con el grupo americano The Mockers pasa por CURTCIRCUIT en un concierto muy especial. Le acompaña CARLITOS BISONTE, guitarrista des del 86, ha tocado con bandas como Los Bisontes, Los Negativos o Sleepy La Beef. El rey del Southern Psichedelic Sound.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 09 November 2017 - 15:54:22 in Varios by Director