Inici campanya ERC-Cat a Terrassa

Esquerra Republicana 鈥 Catalunya S铆 inicia la campanya pel 21D a Terrassa amb la determinaci贸 de guanyar la Rep煤blica a les urnes i aconseguir el retorn de tots els presos pol铆ticsCarles Caballero: 鈥淟鈥櫭簄ica manera d鈥檈scombrar els del 155 el 21D 茅s com ho vam fer l鈥1 d鈥橭ctubre, amb paperetes i amb vots鈥Marca Sanglas: 鈥淐omencem la campanya amb el nostre cap de llista a la pres贸. L鈥橭riol no podr脿 fer campanya, per貌 ens implicarem tots, no pot quedar un sol vot independentista a casa鈥Una cinquantena de persones es van aplegar aquest dilluns a la nit a la Pla莽a del Vapor Ventall贸 per donar el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions del pr貌xim 21 de Desembre. Compartint coca i cava per combatre el fred, va ser un inici de campanya agredol莽, on la determinaci贸 a l鈥檋ora d鈥檈ncarar la campanya contrastava amb el fet reiterat per tots de no poder cel路lebrar la tornada a casa de tots els presos pol铆tics.

Va obrir l鈥檃cte el president d鈥橢RC Terrassa, Carles Caballero, recordant que aquestes no seran unes eleccions convencionals: 鈥淓l nostre cap de llista est脿 a la pres贸, ens limiten la llibertat d鈥檈xpressi贸 i ens coaccionen als tribunals. Ells convoquen per decret les urnes, nosaltres els escombrarem amb vots鈥. Caballero tamb茅 va destacar la voluntat de la formaci贸 de treballar intensament durant la campanya a Terrassa perqu猫 a la tercera ciutat de Catalunya guanyi l鈥檌ndependentisme i es demostri el comprom铆s de la seva gent amb la Rep煤blica i la democr脿cia.

Amb la mateixa determinaci贸 va parlar el candidat comarcal a les llistes d鈥橢squerra Republicana 鈥 Catalunya S铆, Marc Sanglas, qui va recordar les lamentables imatges de la manifestaci贸 espanyolista del passat cap de setmana, on es van arrencar cartells per la llibertat dels presos com el que penjava del despatx del Grup d鈥橢RC-MES a l鈥橝juntament. 鈥淐om a defensors de la llibertat no podem permetre quela ultradreta ocupi els nostres carrers com van fer aqu铆 a Terrassa鈥, va afirmar Sanglas, tot afegint que 鈥渓a defensa de la democr脿cia 茅s el que ens diferencia dels del 155. La vict貌ria el proper 21D 茅s imprescindible per donar un missatge clar i per defensar la democr脿cia com a valor de la nostra llibertat鈥.

Van assistir tamb茅 a l鈥檃cte el president comarcal d鈥橢RC, Toni Massana, i el portaveu d鈥橢RC Terrassa, Isaac Albert, qui va reiterar en l鈥檃tenci贸 als mitjans que 鈥淪om la garantia de Rep煤blica, d鈥檃ven莽 i de progr茅s鈥, valors que la formaci贸 vol encarar per un treball del programa social des de l鈥櫭爉bit municipal per fer confluir el projecte de ciutat amb el projecte de Pa铆s, unint els objectius de #Femrep煤blica i #FemTerrassa.

La candidata terrassenca a les llistes d鈥橢squerra Republicana 鈥 Catalunya S铆, Carme Lab貌ria, no va poder ser present a l鈥檃cte per la seva assist猫ncia com a representant de Moviment d鈥橢squerres a l鈥檃cte central de la candidatura a Vic.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Tuesday 05 December 2017 - 00:09:13 in Varios by Director