Noemí Carmona, nova primera secretària de la JSC Terrassa

La Joventut Socialista de Terrassa ha celebrat aquest dissabte 17 de febrer, una assemblea extraordinària d’agrupació on s’ha escollit la nova executiva de la formació.

Aquesta nova Comissió Executiva està encapçalada per Noemí Carmona, qui també és l’actual secretària de Comunicació del PSC Terrassa. L’acompanyen Carles Eugeni Luengo com ha secretari d’Organització i Pau Anton com a secretari d’Acció Política i Municipal. La nova executiva compta també amb Javi García i Oriol Rivera com a vocals. La nova primera secretaria i el seu equip han estat ratificats per l’assemblea de l’organització i comandaran la JSC Terrassa fins el 2020.

En aquesta mateixa sessió, el fins ara primer secretari de la JSC de Terrassa i actual regidor a l’Ajuntament, Javi Garcia ha valorat la feina feta durant els darrers tres anys per l’organització i ha presentat un informe de gestió que ha estat aprovat per unanimitat en l'assemblea.

Posteriorment, Noemí Carmona ha presentat el seu projecte pels pròxims anys i ha assenyalat com a principals línies bàsiques “potenciar la formació per a la militància, millorar la gestió de les xarxes socials per arribar a més joves a qui els hi pugui interessar el projecte socialista a la ciutat i posar en valor i visibilitzar la feina de la JSC, que actualment compta amb dos regidors a l’Ajuntament de Terrassa, Javi García i Adrián Sánchez.

D’altra banda, Carmona també ha destacat com a principal objectiu del seu mandat la preparació de les eleccions municipals del 2019, on la Joventut Socialista de Terrassa treballarà conjuntament amb el PSC local per aconseguir el millor resultat possible.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Saturday 17 February 2018 - 19:21:41 in Varios by Director