Els congressos anuals dels testimonis de Jehovà per al 2018 comencen al juny

El divendres 22 de juny, els testimonis de Jehovà començaran els seus congressos regionals del 2018 a Catalunya. Aquest any han escollit el títol «Sigues valent!» Es farà una campanya internacional per convidar el públic en general amb una fulla informativa que desitgen donar en mà. Els congressos, que són d’accés gratuït, es duran a terme en diferents auditoris de 180 països arreu del món.
El programa, que consta de 54 intervencions en diversos formats, durarà tres dies. Hi haurà discursos, entrevistes, vídeos curts i una audiorepresentació. A més, l’últim dia es presentarà una pel·lícula titulada La història de Jonàs, una lliçó de valentia i compassió. Tots els dies, les sessions del matí i de la tarda començaran amb una selecció de vídeos musicals preparats especialment per a aquest congrés.
En Josep Morell, portaveu dels testimonis de Jehovà, comenta: «Les notícies que escoltem o llegim cada dia ens enfronten amb una realitat innegable: persones de totes les edats viuen amb por i tenen més preocupacions que mai. L’assetjament sexual, l’escolar i els tràgics successos que passen cada dia, entelen la nostra felicitat i sembla que ens superen. Es necessita valor per fer front a aquestes pressions, i per aquesta raó convidem a tothom a acompanyar-nos al congrés d’aquest any, ja que es presentarà informació que pot ajudar-nos a tots a trobar maneres de superar els problemes quotidians gràcies als principis que la Bíblia conté.»
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 20 June 2018 - 22:57:20 in Varios by Director