Ciutadans de Terrassa mostra el seu rebuig a l'increment de les tarifes del transport públic per a l'any 2018 per part d’ATM

● El portaveu de Cs Terrassa, Javier González, manifesta el seu "profund desacord" a aquesta pujada de les tarifes del transport públic, ja que aquest "és el quart pilar de l'estat de benestar, després de l'habitatge, la sanitat i l'educació".

El portaveu del grup municipal Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha anunciat que en la propera Junta de Portaveus, la formació taronja presentarà un acord que rebutgi l'augment de les tarifes i l'actual sistema de finançament del transport públic a la regió metropolitana de Barcelona, i en aquells municipis gestionats per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

El líder de Cs Terrassa ha manifestat el seu interès de reclamar a ATM que "congeli les tarifes de transport públic per a l'any 2018" i sol·licitar un replantejament de l'actual model de zones tarifàries i l'inici de la redacció d'una llei de finançament del transport públic. González ha afegit que cal "evitar els riscos d'exclusió social en els sistemes de transport públic reduint els preus a col·lectius com els estudiants, els pensionistes, les persones amb discapacitat o aquelles que estan en cerca d'ocupació".

L'edil de Cs Terrassa ha remarcat que s'hauria d'aplicar a títols de més ús, especialment la targeta T-10, la rebaixa consensuada amb la Taula Social del Transport Públic, amb l'objectiu que "es correspongui més amb la variació del cost de la vida i les condicions salarials de l'any anterior".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 12 January 2018 - 00:01:14 in Varios by Director