Ciutadans (Cs) Terrassa insta al Departament de Territori a millorar la connexió entre la B-40 i el Parc Audiovisual

• L'edil de Cs Terrassa, David Aguinaga, manifesta que és “el moment de millorar l'accessibilitat al Parc Audiovisual a causa de la creixent activitat”

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha manifestat avui que el seu grup municipal presentarà un acord en la propera Junta de Portaveus per instar al Deparment de Territori i al Ministeri de Foment a realitzar un estudi per millorar l'accessibilitat des de la B-40 al Parc Audiovisual de Terrassa mitjançant l'ampliació dels carrils d'accés situats en la BV-1221 i BV-1274.

L'edil de Cs Terrassa ha recordat que el març de 2016 ja va ser aprovada en el Ple una proposta per concloure els treballs de connexió de la B-40 en els trams entre Abrera i Olesa de Montserrat, i entre Viladecavallas i Terrassa, i s'espera que “les obres es concloguin en 2019”, com estava previst. No obstant això, Aguinaga ha afegit que ara és el moment de “millorar també l'accessibilitat al Parc Audiovisual de Terrassa, a causa de l'increment de l'activitat en els últims mesos”.

Aguinaga ha remarcat que actualment l'accés al Parc Audiovisual s'efectua a través de la BV-1274, una carretera secundària “insuficient per acollir vehicles pesats i inadequada per a la creixent activitat del Parc Audiovisual”. És per això que resulta “imperatiu millorar la connexió del Parc Audiovisual, però respectant l'entorn mediambiental del parc natural de St. Llorenç”, ha conclòs Aguinaga.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 15 February 2018 - 15:29:21 in Varios by Director